Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Case

Hurtigt og nemt med PostNord

Toni billede.PNG

"Hos TONI Copenhagen er vi meget tilfredse med den høje kvalitet og fleksibilitet som PostNord udviser, hvad end vi har behov for faste afhentninger eller hasteforsendelser" siger Mark Christiansen, TONI Copenhagen

På Valhøjs Alle i Rødovre ligger den mere end 100 år gamle virksomhed TONI Copenhagen. Virksomheden er kendt for sine historiske armaturer heriblandt Christiansborg Armaturet, som blev designet til renoveringen af Christiansborg efter branden tilbage i 1884. Siden har virksomheden designet og produceret alle deres kvalitetsarmaturer i Danmark.

- Med produktionsenheder både på Sjælland og i Jylland, har vi oftest behov for transport af materialer og armaturer frem og tilbage. Her har vi valgt PostNords kurerservice som vores fortrukne transportør, udtaler Mark Christiansen, Direktør for TONI Copenhagen.

Han forsætter:

– Vi går meget op i kvalitet og omhyggelighed når det kommer til vores produkter. Derfor har vi et behov for at få transporteret følsomme og dyrebare materialer på paller fra A til B flere gange om måneden. Vi er altid meget tilfredse med den service, fleksibilitet og omhu som PostNords kurerservice udviser. Dette er uanset om der er tale om en planlagt afhentning eller vi ringer med kort varsel.

Læs mere om PostNords Kurerservice her.