Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Case

Stylepit

Stylepit_hero_1920x523.jpg

Stylepit sendte for første gang kunderne et brev – ROI 5,3

Brancher: Detailhandel, eCommerce
Keywords: Winback, Drive-to-web, Mersalg / Nysalg, ROI, Analyser
Land: Danmark
Medier: Direct Mail

Resultater

Beskrivelse  Stylepit   Benchmark 
Huskede direct mailen 14% 3%
Synes bedre om Stylepit efter modtagelse af Direct Mail 87% 64%
Finder henvendelsen relevant 19% 11%
Får ny information og viden 21% 8%

Baggrund

Stylepit er skabt ud af Smartguy, en af Danmarks førende online mode detailhandlere siden 2000. I forbindelse med aktivering af en gruppe eksisterende, inaktive kunder, valgte Stylepit at sende en direct mail til kunderne i tæt samarbejde med Post Danmark.

Strategi

I december 2014 sendte Stylepit – tidligere kendt under navnene Smartguy, Smartgirl og Smartkids - ca. 40.000 direct mails til inaktive kunder, som allerede var registreret i kundekartoteket. Navneskiftet var i fokus og direct mailen var meget kreativt udformet med håndskrift og overstregninger, hvilket gjorde den meget personlig. Modtagerne fik en kode til rabat ved deres næste køb. En helt anderledes måde at markedsføre Stylepit på over for kunderne, der hidtil har fokuseret primært på online markedsføring til både nye og eksisterende kunder.

Effekt

Effektanalysen blev gennemført kun 5 dage efter modtagelsen af brevet, og tallene viser rigtig flotte resultater. Stylepit opnåede en imponerende ROI på 5,3 på baggrund af kampagnen. For hver krones portoudgift bliver virksomhedens omsætning altså øget med 5,30 kr.

 

Se hele casen