Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Case

Elma Logo2.png

Det sikre valg med PostNord

Elma Instruments, der sælger test- og måleudstyr i Danmark, Sverige og Norge,  har i en årrække udsendt magasinpost til sine kunder, og her handler valget af distributør i høj grad om oplevelsen af kvalitet.

Fire gange årligt udsender Elma Instruments i Farum et magasin til ca. 25.000 modtagere her i landet, hvoraf el-installatører er den største gruppe. Magasinet beskæftiger sig primært med nyheder inden for tekniske produkter.

I en digital tidsalder kan et trykt magasin måske virke gammeldags, men for Elma Instruments er det den bedste løsning for at nå ud til sine kunder.

-På grund af GDPR-reglerne kan vi jo ikke lige hente 25.000 mailadresser ind i vores database, men skal have tilsagn fra hver enkelt. Postadresserne står det os jo til gengæld frit for at benytte, forklarer marketingchef Thomas Thøgersen.

At så netop PostNord står for distributionen er et helt bevidst valg gennem en længere periode.

-Vi har da overvejet andre tilbud, og selv om jeres konkurrenter er blevet bedre, så det stadig vores opfattelse, at I leverer den bedste kvalitet, understreger marketingchefen.

Thomas Thøgersen mener, at man ved at skifte distributør af magasinet ville løbe en unødig risiko. Desuden leverer PostNord også alle virksomhedens pakker til Danmark, og Elma Instruments ser en klar fordel i en samlet løsning.

Elma magasin.jpg