Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Case

PostNord-kunde bag lækre frimærker

28-01 Kagefrimærker.jpg

Ud over at være kreativ kagebager har Annemette Voss Fridthjof, tidligere vinder af Den store bagedyst, gang i mange andre projekter. Hun har bl.a. skabt og bagt de kager, der udgør motiverne på fem aktuelle frimærker, og så står hun i spidsen for en webshop i stor vækst.

Citruskage med vanilje, marengs med abrikos og lakrids, chokoladekage med lime, hindbærtærte med pistacie samt sommerlagkage med jordbær og rabarber. Sjældent har frimærker været så indbydende.

Annemette Voss Fridthjof, tv-vært, blogger, kogebogsforfatter og foredragsholder, synes selv bedst om sommerlagkagen, når det handler om det rent æstetiske. Men ellers er hendes favorit lidt mere beskeden af udseende.

-Så foretrækker jeg citruskagen. Den har bare en god, ren smag. Jeg er såmænd ikke så meget til de avancerede ting, siger hun.

I nogle år har Anne Mette Voss Fridthjof drevet webshop under eget navn sammen med sin familie. Hun sælger bl.a. egne bøger, smykker og kunst.

-Det involverer både min mand og mine forældre. De har en særlig stolthed i det, de gør, så på den måde kan jeg mærke, at jeg har de bedste ambassadører, fortæller hun.

Lageret ligger i forældrenes hjem i Slagelse, hvorfra moren sørger for at pakke og gøre bestillingerne klar til afhentning.

-Siden foråret 2020 har jeg brugt PostNord, og jeg er megatilfreds med jeres service. Pakkerne kommer ud fra dag til dag, og jeg har endnu ikke været ude for, at en eneste pakke er forsvundet.

Overgangen til PostNord falder sammen med en kraftig vækst i hendes webshop – ikke mindst stimuleret af Coronaen og den udbredte nedlukning af fysiske butikker. Det betyder, at hun i nogle måneder sender omkring 500 pakker afsted til sin hastigt voksende kundekreds.

Indimellem har Annemette Voss Fridthjof desuden fået tid til at kaste sig over frimærkerne, og det har været et projekt, som hun har lagt mange følelser i.

-Det er noget af det største, jeg har været med til. Folk aner ikke, hvor meget det betyder for mig. Det er virkelig en stor ære at få lov til.

Har du selv lyst til at dykke dybere ned i de flotte frimærkemotiver, så finder du opskrifterne her

Annemette Voss Fridthjof.jpg