Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Case

MyTrendyPhone bruger PostNord som eneleverandør af pakker i Danmark

Danmarks største forhandler af mobiltilbehør, MyTrendyPhone valgte for to år siden at bruge PostNord som eneleverandør af pakker i Danmark. Det valg har de ikke fortrudt.

MyTrendyPhone.dk sælger kvalitetstilbehør til mobiltelefoner, iPad, kameraer, PC og bærbare, spillekonsoller samt hukommelseskort, blækpatroner og Bluetooth-udstyr. Siden starten i 2003 har PostNord været med på holdet, og i dag modtager danskerne omkring en halv million pakker om året fra virksomheden, der blev Børsen Gazelle i 2015.

- Vi har altid været meget tilfredse med vores samarbejde med PostNord, og de vilkår de tilbyder. Vores varer kommer frem til tiden, vi får den bedste service og den bedste pris, siger Silvan Popovic, der ejer og er direktør i MyTrendyPhone.

MyTrendyPhone har et produktsortiment på mere end 100.000 forskellige produkter samt et team på over 300 medarbejdere i hele Europa. Virksomheden er i konstant udvikling og rummer nu online butikker i hele Norden, Tyskland, Holland, Spanien, Italien, Frankrig, Storbritannien, Østrig, Polen og Portugal.

- PostNord er helt klart en af de mest seriøse og forretningsorienterede leverandører – ikke bare i Danmark, men vi samarbejder også med dem i Sverige. Valget af PostNord som eneleverandør har vi ikke fortrudt, for det har helt klart været en fordel for vores forretning. De overholder alle vores aftaler, og så hjælper vi hinanden, når der er brug for det, siger Silvan Popovic.

MyTrendyPhone indleverer deres mange danske pakker og en stor mængde varebreve til udlandet i PostNords pakketerminal i Taulov.

- Vi er meget stolte af at være en del af Postnords historie og håber på et fortsat godt og langt samarbejde i fremtiden, siger Silvan Popovic.

Læs mere på MyTrendyPhones hjemmeside.