Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Case

Sen indlevering på hverdage og i weekender giver Formula H’s kunder lynhurtig luksushudpleje

Formula H Skincare valgte i juni 2021 PostNord som enedistributør, og det har selskabet, der producerer og sælger lækre hudplejeprodukter, ikke fortrudt.

 - Valget af PostNord var ret enkelt. Vi spurgte vores egne leverandører, hvem de anvendte som fragtleverandører, samt hvordan de vurderede de enkelte leverandører ud fra leveringstid. Pilen
pegede klart mod PostNord som den mest pålidelige leverandør, siger administrerende direktør Lars Sannes, der stiftede Formula H Skincare i januar 2021.

Formula H Skincare benytter sig af erhvervsindleveringen i Taulov, der har åbent helt til midnat i hverdagene og til kl. 18 i weekenderne, og hvor pakkerne stadig når med ud til modtagerne næste dag.

- Vores egen erfaring med PostNord er, at vi alle kan indlevere vores pakker alle dage, og at 100 procent af dem er ude næste dag. Jeg er virkelig imponeret, forklarer Lars Sannes.

Formula H har som idégrundlag at levere luksus-hudplejeprodukter til overkommelige priser. Selskabet arbejder ud fra de fire værdier, der er virkning for huden, økologi, miljøbeskyttelse og socialt ansvar.

- Vi sætter overliggeren højt, og med overliggeren højest i klassen, så er levering på én dag også, hvad vores kunder forventer, og den service får vi helt perfekt af PostNord hver evig eneste dag – både hvad angår levering, men i høj grad også fra vores rådgiver i PostNord, der på topprofessionel vis guider os med nye løsninger, når behovene melder sig, siger Lars Sannes.