Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Case

CEWE CO₂-kompenserer forsendelser med PostNord

CEWE og PostNord prioriterer en ansvarlig onlinehandel, og vægter ansvaret for klimaet højt. Det udspiller sig b.la. i et stærkt samarbejde, hvor der ydes et positivt klimabidrag, hver gang der sendes fotobøger og andre personlige gaver til kunderne.

Som privatkunde hos CEWE er det let at handle klimabevidst. Alle CEWEs B2C-forsendelser med PostNord sendes nemlig som Pakker med omtanke. Det betyder, at der ydes et positivt klimabidrag, der svarer til forsendelsernes CO₂-udledning.

- At indtænke bæredygtighed i forretningen er noget, vi har arbejdet med i mange år. Det betyder meget for os at handle i respekt for klimaet og derfor er det også vigtigt for os, at de produkter vi tilbyder kunderne, er produceret ansvarligt. Langt størstedelen af vores produkter bliver produceret klimaneutralt – og det er noget, vi er meget stolte af, siger Knut Toft Ødegård, der er ansvarlig for bæredygtighed i CEWE Skandinavien.

Pakker med omtanke er en del af PostNords omfattende klimaprogram og alle bidrag går ubeskåret til danske naturprojekter. I første omgang er det genoprettelsen af den nordjyske højmose Hals Mose, der skal kompensere den CO₂, der udledes under fragten. Den genoprettede mose reducerer hvert år klimaaftrykket for 1900 tons CO₂.

- En grønnere forsyningskæde kræver, at vi hjælpes ad i alle led og det er vores samarbejde med CEWE et godt eksempel på. Det viser nemlig, hvordan vi i fællesskab kan facilitere grønne løsninger, der giver mening for alle parter og samtidig mindsker vores klimabelastning, siger Stine Sander, Vice President Parcels hos PostNord.

Alle CEWEs danske pakker bliver sendt med PostNord og det placerer CEWE, der har et mål om at være 100 procent klimaneutrale i 2045, som en af de større bidragsydere til projektet i Hals Mose.

- Det er vigtigt for os at samarbejde med en logistikvirksomhed, der både kan tilbyde en høj leveringssikkerhed og samtidig tager klimaet alvorligt. Det får vi hos PostNord, der igennem rigtig mange år, har været en stærk samarbejdspartner, siger Kjeld Mattsen, der er logistics manager i CEWE Danmark.

Du kan læse mere om CEWEs produkter og bæredygtige tiltag på www.cewe.dk.

CEWE.jpg