Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Case

Nu kan vi klare næsten alting selv

Billig-arbejdstøj.dk er Skandinaviens største leverandør indenfor arbejdstøj – både på B2C og B2B markedet. De har valgt PostNord som leverandør, og får dermed adgang til PostNords kundeportal.

Billig-arbejdstøj.dk håndterer på daglig basis ca. 1.500 pakker. Det er derfor essentielt, at de har en kundeportal, hvorfra de kan indhente alle oplysninger omkring deres pakker. 

Billig_arbejdstøj.jpg


- Vi gør brug af Kundeportalen hver eneste dag, især vores kundeservice, og vi er meget tilfredse med den. Den er overskuelig, effektiv og kan nemt give det fulde overblik over vores leveringer. Nu kan vi næsten klare alting selv, Kundeportalen giver os en bedre fleksibilitet i dagligdagen, og vi har næsten aldrig brug for at ringe til PostNord, siger Jon Dalgas, Billig-arbejdstøj.dk
 

  

PostNords kundeportal kan man få et overblik over sine pakker, nemt oprette en reklamation og hurtigt få svar på spørgsmål via chatfunktionen. 

  

- Chatfunktionen inde på portalen har gjort vores dagligdag en del nemmere. Arbejdsprocesser bliver ikke længere sat på hold, da vi nu kan arbejde videre. Der er altid hurtig tilbagemelding. Chatten er både hurtig og effektiv, siger Jon Dalgas. 

 

Læs mere om Kundeportalen.