Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2022-11-11 12.42

Send et brev gratis til julemanden med PostNord

December nærmer sig med hastige skridt og julens mange traditioner står for døren. En af dem er at skrive breve til julemanden og i år kan du gratis sende ham en hilsen med PostNord.

Inden vi får set os om, er det atter tid til at tænde kalenderlyset, pynte hjemmet med gran og finde skriveredskaberne frem. Igen i år kan børn i hele landet sende en hilsen til julemanden og få et svar retur.

- Brevet til julemanden er en hyggelig tradition, som betyder meget for mange børnefamilier. Derfor er vi utrolig glade for, at vi hos PostNord kan være med til at holde traditionen i live, og på den måde bidrage til julestemningen rundt om i landet. Vi glæder os til at fragte de mange fine breve sikkert frem til julemanden i den kommende tid, siger Stine Sander, Vice President Communications hos PostNord.

Hos PostNord sidder julemandens hjælpere klar til at tage imod de tusindvis af breve med julehilsner og juleønsker, som børn i Danmark hvert år sender til julemanden. Og i år behøver det ikke koste en krone at sende julemanden en hilsen. Som noget nyt har PostNord nemlig produceret frankerede konvolutter, der fra næste uge gratis kan afhentes på mere end 300 udvalgte posthuse rundt om i landet.

Alle der sender et brev til julemanden med PostNord, får et fysisk svar retur i postkassen. Vedlægger man sin ønskeliste til jul, er man samtidig med i konkurrencen om at få et julegaveønske opfyldt.

Man kan vælge at bruge den frankerede konvolut eller sende et almindeligt brev til 12 kroner til julemanden på adressen: Julemanden, Julemandens Postcenter 24, 0900 København C. Husk at skrive barnets navn og adresse på konvolutten, så julemanden kan sende et svar tilbage.

www.postnord.dk kan man læse mere om muligheden for at skrive til julemanden, samt finde den fulde liste over posthuse med gratis frankerede konvolutter.

Billeder


Sidst opdateret: 2022-11-11 12.42