Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Bliv Businesskunde

Som Businesskunde hos PostNord får du adgang til en bred vifte af løsninger til fordel for dig og dine kunder. Kom hurtigt og nemt i gang - få et tilbud på det produkt, du er interesseret i og opret en kundeaftale. Det sker online i få steps.
Få et tilbud

Med en kundeaftale får du:

box-forward.svg

Fordelagtige priser

Fordelagtige priser på pakker til ind- og udland. Du betaler kun for pakkens pris.

Introduktionsrabat

Introduktionsrabat på 25% på alle nationale pakkeforsendelser de første 90 dage. Gælder ikke gebyrer og maksimum 3.000 pakker.

device-laptop.svg

Fordelagtig pris på forsendelsessystem

For at booke forsendelser og skabe adresselabels skal du have et forsendelsessystem eller benytte PostNords API’er. Se dine muligheder og priser som PostNord-kunde under Forsendelsessystem.

Businesskunde hos PostNord

Det er nemt at få en kundeaftale hos PostNord. Du opretter en aftale online i få steps og så er du i gang. Vi sørger for at hjælpe dig godt i gang og giver dig alt du skal bruge for at optimere din fragtløsning.

Med PostNord får du adgang til et bredt distributionsnetværk, som dækker hele Danmark og i samarbejde med vores partnere når helt ud i resten af verden. Blandt vores services får du:

Dag-til-dag levering

Vi har dag-til-dag levering i hele Danmark (med undtagelse af ikke-brofaste øer).

Fleksibel indlevering og afhentning

Du kan indlevere på et af vores mange posthuse eller erhvervsindleveringssteder, eller du kan indgå en aftale om at få afhentet dine forsendelser på din adresse.

Kundeportalen

Du får adgang til din egen kundeportal, der giver dig et samlet billede over alle dine forsendelser. Her kan du følge dine pakkers rejse, evt. reklamationer, returvarer m.m.

Pakker med omtanke

Hos PostNord leverer vi med omtanke for en grøn fremtid, og derfor har vi pr. 1. januar 2022 inkluderet Pakker med omtanke i din pakkepris på alle nationale MyPack Home og Collect BTC pakker (gælder Business, Business Premium og Business Premium Plus kunder). Det betyder, at dine pakker fremover vil være klimakompenserede. Du kan læse mere i folderen Pakker med omtanke

Én logistikpartner

Du får én leverandør til alle dine distributionsbehov. PostNord varetager fragt af små pakkeforsendelser, store pakker til private, erhvervspakker, ekspresforsendelser, breve, tungt gods og meget mere.

Support og guides

Du får blandt andet mulighed for at tilgå en række guides til vores systemer, som skal gøre det nemt for dig at lære de vigtigste funktioner at kende. Derudover sidder der et team af erhvervsrådgivere, der er parate til at hjælpe dig godt igang og svare på evt. spørgsmål.

Se priser og muligheder med en kundeaftale hos PostNord

Priser på pakker

Som businesskunde hos PostNord får du attraktive priser på dine pakker.

Se pakkepriser 2023

pallet.svg

Priser på gods og andre produkter

Når du skal sende breve, magasiner, oversøiske forsendelser mv. til dine kunder, har vi en række produkter - som du som businesskunde også har adgang til.

Se priser på gods 2023

Se priser på andre produkter 2023

Forsendelsessystem

For at booke forsendelser og skabe adresselabels, kræver det et forsendelsessystem tilknyttet din kundeaftale. Se mere om forsendelsessystemer, API’er og fordelagtige priser.

Læs mere om forsendelsessystemer

contract.svg

Forretningsbetingelser

Her kan du finde alle PostNords forretningsbetingelser for de enkelte produkter samt PostNords Generelle Betingelser for Kundeaftaler.

Gå til forretningsbetingelser

Illu-person-package-house.svg

Indhent et tilbud

Kom nemt i gang som kunde hos os. Få et tilbud på de produkter, der løser dit behov, og lad os oprette en kundeaftale.

Få et tilbud