Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Vi leverer din Fillop abonnementskasse – helt hjem til døren

Vi leverer i år 59 millioner pakker til hele Danmark - fra Skagen til Christiansø. Nu er det også muligt at få leveret pakker med basisvarer fra Netto, der ikke skal på køl eller frost – lige når, og hvor i landet dét passer dig.

Nu kan du læne dig tilbage og lade PostNord tage sig af slæbet med toiletpapir, dåsetomater, shampoo, vaskepulver og andre basisvarer til dit hjem.

PostNord har nemlig indgået et nyt samarbejde med Salling Group om levering af deres Fillop abonnementskasser til hele Danmark.

Med Fillop-appen sammensætter du nemt din egen abonnementskasse med de basisvarer fra Netto, du har brug for i hverdagen, og som ikke skal på køl eller frost. Vælg mellem mere end 1500 basisvarer og tilpas din kasse fra gang til gang i appen.

Du kan få din pakke med basisvarer leveret helt hjem til din dør eller du kan vælge at hente den på et af vores 1.600 posthuse eller i en pakkeboks nær dig. Du bestemmer selv, hvor tit du vil have leveret for at undgå at løbe tør, og du behøver ikke engang at være hjemme, når vi kommer forbi. Du får leveret fra 29 kr. og bestiller du for over 199 kr., er der fri fragt.

Gør din hverdag nemmere allerede i dag ved at hente Fillop-appen gratis i App Store eller Google Play. 

Du kan læse endnu mere om Fillop konceptet her: https://fillop.netto.dk/

dsc_5156.jpeg

dsc_5754.jpeg