Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Konkurrence

Konkurrencebetingelser

Send dit flotteste billede med PostNord til  SoMe@postnord.com og vær med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 500 kr. til Salling, som kan bruges på netbutikken salling.dk

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen om at vinde et gavekort til Salling, skal du tage et eller flere flotte billeder, hvor en blå PostNord bil eller cykel indgår i billedet. Det kan fx være en blå landspostbil eller postcykel, der snor sig gennem et smukt landskab, foran en ikonisk bygning eller på en plads i din by eller den del af landet, hvor du bor. Kun fantasien sætter grænser.

Du skal sende en mail med billedet vedhæftet til os på SoMe@postnord.com. Vi deler de flotteste billeder på vores officielle Instagram.

Der er 10 gavekort på højkant, som vi løbende uddeler de kommende måneder, når vi får billeder ind. Konkurrencen slutter d. 30. september 2020.

Udvælgelse af vindere 

Du får besked på mail, hvis vi gerne vil dele dit billede, hvorefter vi sender dig et gavekort.

Øvrigt

Medarbejdere i PostNord-koncernen må ikke deltage i konkurrencen. 

PostNord forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser for konkurrencen. 

Når du deltager i konkurrencen, indestår du retten til at anvende billedet i denne sammenhæng, herunder både i relation til motivet og de immaterielle rettigheder.

PostNord forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel.

Facebook og Instagram er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.

Konkurrencen udbydes af PostNord A/S, Hedegaardsvej 88, 2300 København S.