Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Sammen hjælper vi børn i modvind

Med Julemærket har vi siden 1904 været med til at give medvind til børn, der har det svært. Hvert år bidrager også Velgørenhedsløbet til, at Julemærkehjemmene fortsat kan gøre en stor forskel for mere end 1.000 børn hvert år. Deltag i løbet, der er en del af PostNord Danmark rundt, så hjælper vi sammen flere børn med at få vinden i ryggen.

I 1903 fik postekspedient Einar Holbøll den gode ide at sætte ekstra juleporto på brevene, som kunne gå til et godt formål. Han havde sikkert ikke drømt om, at et cykelløb mere end hundrede år senere også ville bidrage til mere medvind for mere end 1000 børn hvert år.

PostNord Danmark Rundt, Julemærkefonden og selve virksomheden PostNord har mange værdier tilfælles. Som for cykelrytteren, handler det for børnene på Julemærkehjemmene om at finde engagement, fightervilje, ukuelighed og troen på sig selv for at vinde over de personlige udfordringer.

Både arbejdet med børn der mistrives, præstationen som toprytter og virksomheden PostNord er kendetegnet af stærke professionelle kompetencer og en vilje til at komme i mål. Derfor giver det god mening, at vi i år har fokus på børnene på landets fem Julemærkehjem – og kan give den medvind, der får dem over målstregen.

Stor interesse for at køre med i Velgørenhedsløbet

Stor interesse for at køre med i Velgørenhedsløbet

Alle billetter til Velgørenhedsløbet - den sidste etape af PostNord Danmark Rundt fra Roskilde til Frederiksberg - er nu solgt.

Vi takker for den store interesse for at være med til at støtte Julemærkehjemmene og indsatsen for børn i Danmark, som har det svært.

En forskel der kan mærkes

Læs om Julemærkehjemmene, hvor børn bliver børn igen og får hjælp til at komme ud af ensomhed, mobning og mistrivsel.

Gør modvind till medvind

Afsnit 1

Video

Afsnit 2

Video
Gør Modvind til Medvind