Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Smarte produkter og services til dig, der lige har startet en virksomhed

Har du lige startet virksomhed? Så er der meget at holde styr på. PostNord har mange smarte produkter og services, som gør hverdagen nemmere for dig og dine kunder. Vi kan hjælpe dig med at analysere dine kunder og de målgrupper, du gerne vil nå, så du ved, hvad de vil have, hvornår og hvordan.

Ny virksomhed

Der er mange ting at holde styr på som ny virksomhed. Vi kan hjælpe dig godt på vej med at få styr på det.

Har du netop etableret dig i et nyt område?

Så kan vi hjælpe dig med at nå nye kunder i dit nærområde. Vi kan også analysere, hvem der bor i et bestemt område, og levere adresser til en specifik målgruppe. Når tiden er inde til en reklamekampagne, hjælper vi dig hele vejen – fra udvælgelse og adressekøb til produktion og distribution af din tryksag.

Vi hjælper dig med at sende dine varer

Hvordan vil du sende dine varer? Det afhænger naturligvis af dine egne og kundernes behov. Skal varerne leveres i kundens postkasse, til et posthus eller stilles ved døren? Skal det være nemt at returnere varen, eller ønsker du, at varen skal nå ekstra hurtigt frem? Vi har mange tjenester og forskellige alternativer, som kan opfylde dine behov for fragt.

Smarte værktøjer

Du kan spare en masse tid og mange penge med vores smarte onlineværktøjer. Du kan udskrive fragtsedler og booke afhentning direkte fra din computer. Du får også et klart overblik over dine fakturaer og kontrol med dine omkostninger. Du kan hurtigt se, hvor alle dine forsendelser er, og hurtigt besvare kundens spørgsmål om, hvor pakken er.

Med PostNord App vil du opdage, hvor nemt dine kunder kan spore forsendelser, finde deres posthus og anmelde leveringen.

Vores løsninger

E-handel

Levering spiller en stadig større rolle i forbrugernes oplevelse, når de handler online. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan du leverer, som hvad du leverer. Vi ved, hvordan du kommer nutidens e-handelsforbrugere i møde på deres præmisser.

Breve og pakker

Vores pakke- og brevtjenester giver mange forskellige muligheder for at sende forsendelser.

Kom godt i gang

Kundeaftale

Sender du pakker, paller eller større brevmængder regelmæssigt, har du mulighed for at få en kundeaftale med PostNord, der giver en række fordele.

Opret en kundeaftale

Relevante produkter og services

Netbutikken

I vores netbutik kan du med nogle få hurtige klik købe frimærker, pakkelabels, etiketter, plastlommer og lignende. Du sikrer nemt, at du altid har porto hjemme og er klar til at sende.

Kundeportalen

Få et unikt overblik over dine pakker med PostNord Customer Portal.

Postboks

Med en postboks kan du nemt modtage post, selv om du ikke har fast adresse, og hente det, når det passer dig i postboksens åbningstider.

MyPack Home

Send pakker direkte hjem til modtageren i Norden og Europa.

PostNord Parcel

Levering af pakker fra virksomheder til virksomheder indenrigs – alle hverdage.

MyPack Collect

Send pakker, der vejer maks. 20 kg, til kunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.

PostNord Return Drop Off

Gør det nemt for dine kunder at returnere en pakke på op til 20 kg og giver dig fuld kontrol over dine returneringer.

PostNord Return Pickup

Det har aldrig været nemmere at returnere tunge og uhåndterlige varer på op til 35 kg. Med vores tjeneste Return Pickup kan du gøre det nemt for dine kunder at booke afhentning af returforsendelser. Vi henter returforsendelserne ved døren og leverer til returmodtagerens dør.

Følg med i de seneste trends, få smarte tips eller gode tilbud

Tilmeld dig nyheder

Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på.

Tilmeld dig nyheder