Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Pakker

Send pakker til dine privat- og erhvervskunder i hele Danmark og udlandet. Få et tilbud og opret en kundeaftale, så er du i gang.
Få tilbud og bliv erhvervskunde

Dine fordele med pakker

  • PostNord yder et klimabidrag pr. pakke, når du sender til dine danske kunder

  • Følg pakken med Track & Trace i Kundeportalen og PostNord app

  • Send pakker til dine kunder i Danmark, Norden, Europa og resten af verden

MyPack Home

  • Send pakker op til 35 kg direkte til dine privatkunders hjemmeadresse.

  • Hjemmelevering er nemt og bekvemt for dine kunder.

Dine kunder i Danmark kan modtage pakker uden at være hjemme og modtage fotos af pakkerne ved levering, så de ved præcis, hvor de er placeret. Se meget mere om fleksibel levering for private her, hvor vi henvender os direkte til private.

 

MyPack Collect

  • Send pakker op til 20 kg til dine privatkunder direkte til et posthus eller pakkeboks.

  • Tilbyd dine kunder den mest fleksible leveringsmetode i Danmark, Norden og udvalgte lande i Europa.

  • Levering i Danmark mandag til lørdag.

Lad dine kunder selv bestemme, hvor de vil have deres pakke leveret. Med MyPack Collect tilbyder du en fleksibel leveringsmetode, når din kunde selv vil hente pakken på posthuset eller i en pakkeboks. Du bestemmer selv, hvordan du vil præsentere de nærmeste udleveringssteder i din check-out - i en liste eller på et kort. Du vælger derudover, hvor mange udleveringssteder, og hvilke informationer der vises. Læs mere omkring optimering af dit checkout flow her.

 

PostNord Parcel

  • Send pakker op til 35 kg. direkte til dine erhvervskunders adresse.

  • Ni ud af ti pakker til erhvervsmodtagere er leveret inden kl. 13.

Dine kunder kan modtage pakker uden at være til stede ved leveringen og modtage fotos af pakkerne ved levering, så de ved præcis, hvor de er placeret. Se mere om fleksibel levering for virksomheder her.

 

Vil du vide mere om pakker?

Læs mere i vores faktaark.  

Detaljerne

 

Leveringstider

Leveringstider afhænger af modtagerlandet. Du kan læse mere om leveringstider her.

 

Størrelser

Dimensionerne og vægtgrænserne på en pakke afhænger af modtagerlandet. Du kan læse mere i faktaarket for Pakker her.

 

Indlevering eller afhentning af dine pakker

Indlevering af pakker kan ske på et posthus, en Erhvervsindlevering eller via afhentning som en fast aftale eller ad hoc pickup.

 

Erstatning

Vi tilbyder erstatningsdækning på op til 4.800 kr. uanset destination.

Indeholder din pakke kontanter, guld, sølv, ure, smykker eller andre værdifulde genstande, som har en værdi på over 4.800 kr. og op til 30.000 kr., skal den sendes med serviceydelsen Værdi (Værdiforsendelse). 

For øvrige forsendelser, der har en høj værdi, men hvor der ikke er krav om at sende med serviceydelsen Værdi, kan du tilkøbe en Transportforsikring på op til 100.000 kr. 

Læs mere om Værdi og Transportforsikring i faktaarket Serviceydelser og tillæg.  

 

Toldbehandling

Dine pakker til destinationer uden for EU's toldunion skal fortoldes. Det gælder blandt andet Færøerne, Grønland, Norge og Storbritannien. Der er forskellige former for tolddokumentation, som skal udfyldes afhængig af hvilken type forsendelse, der er tale om. Læs mere her om detaljerne om told, når du eksporterer.

 

Landefakta

Argentina Australien Belgien Brasilien Bulgarien Canada Chile Cypern Estland Filippinerne Finland Frankrig Færøerne Grækenland Grønland Hong Kong Hviderusland Indien Indonesien Irland Island Israel Italien Japan Kina Kroatien Letland Litauen Luxembourg Malaysia Malta Monaco Montenegro Nederlandene New Zealand Norge Polen Portugal Rumænien Rusland Saudi Arabien Schweiz Serbien Singapore Slovakiet Slovenien Spanien Storbritannien Sverige Sydafrika Sydkorea Taiwan Thailand Tjekkiet Tyrkiet Tyskland Ukraine Ungarn USA Østrig