Breve og konvolutter (praktik om brevet)

Du har en række muligheder, når du som virksomhed skriver ud til dine kunder. Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på.

Skab ekstra opmærksomhed ved at bruge konvolutten til at understøtte dit budskab eller dit brand.

Erhverv Praktik Breve

Layout af konvolutten

Du er mere end velkommen til bruge konvolutten kreativt til at fremhæve dit brand og produkt. Du skal blot overholde nedenstående retningslinjer:

  • der skal være et frifelt til sorteringskoden. Koden bliver printet på konvolutten under maskinsorteringen. Du kan let undgå, at vi ødelægger dit budskab med en label. Klik og læs mere om Frifelt
  • du skal skrive afsender og modtager bestemte steder på konvolutten. Klik og læs mere om Adressering
  • du har mange muligheder for at udforme konvolutten. Det samme gælder dit valg papirtype. Læs mere om konvoluttens vægt og størrelse her og valg af papirkvalitet
  • ønsker du ikke at bruge en lukket konvolut? Du kan vælge en åben eller foldet forsendelse (uden konvolut) eller foliering. Læs mere om dine muligheder for at sende med konvolut eller uden
  • du er velkommen til at vedlægge genstande og gimmicks i kuverten. Læs mere om, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med Indhold i konvolutten.

Ovenstående retningslinjer er obligatoriske, når du sender Erhvervsbreve og Direct Mail. I andre tilfælde er retningslinjerne blot vejledende. Kontakt os, hvis du har særlige ønsker - måske kan vi finde en spændende løsning.

Gratis flytteservice - vi sender brevene videre

Hvis dine kunder er flyttet, sender vi brevene videre til den nye adresse. Det sker helt automatisk, og det koster dig ikke noget. Du slipper oven i købet for returhåndteringen og for at sende brevet to gange.

Returbreve

Du kan ikke undgå at få returbreve. Vi hjælper dig til at opdatere din adressedatabase ved stemple returbrevene, så du kan se, hvorfor vi ikke kunne levere breve. Læs mere om de forskellige årsager til returbreve her.

Nem og fleksibel aflevering af breve

Hvis du skal aflevere flere brev eller pakker ad gangen, er erhvervsindlevering et nemt og fleksibelt tilbud. Læs mere om dine muligheder ved indlevering til Erhvervsindleveringer.

Har du brug for råd eller vejledning?

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 11 12 30. Vi svarer alle hverdage fra 8.00-17.00.