Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Send/Forberedelse

Varsling af Quickbreve, Erhvervsbreve og Direct Mail

Med varslingsformularen kan du nemt og hurtigt få oprettet din varsling.

Varsling af planlagte indleveringer er altid velkomne, når du kender indleveringsdatoen. Uanset partiets størrelse. Det hjælper os til at levere sikkert og stabilt.

Varsling af større partier på 5000+ stk. er særlig vigtigt for at vi kan sikre den nødvendige kapacitet til dine og andre firmaers store brevpartier. Det er samtidig en væsentlig forudsætning for at opnå den lavere pris, der gælder for erhvervsbreve og direct mails.

Varsling af større partier skal ske senest 5 hverdage før partiet indleveres.

Du kan oprette flere produkter, formater, vægte og indleveringsdatoer samtidig. Vi samler relevante produkter på samme dag til ét parti. I første omgang modtager du en samlet kvittering for varslingen, og inden for 1-2 dage får du en kvittering pr. varslet parti.

I formularen kan du nøjes med at opgive dit ordregivernummer. Hvis der skal være en anden fakturamodtager, så udfyldes det felt også.

Vær opmærksom på, at evt. væsentlige ændringer skal mailes til Varslingsteamet senest hverdagen før kl. 12. Da der er tale om en varsling kan du stadig ændre helt op til indleveringsdagen og vi vil naturligvis respekterer dit konkrete ønske på dagen sådan som det fremgår af den Følgeseddel til PP-breve, som du benytter på indleveringsdagen.

OBS - Hvis du ændrer varslingen for sent eller indleverer et stort parti helt uvarslet, så kan vi i yderste tilfælde blive nødt til udsætte behandlingen af dit parti 1 døgn.

 

Hvornår skal jeg varsle hvilke brevtyper

Produkt/ Stk. < 5.000 5.000-9.999 10.000+
Quickbrevet - Ja Ja
Brevet - - -
Erhvervsbreve 2 dage - Ja Ja
Erhvervsbreve ¨ Ja Ja
Direct Mail - Ja Ja

Varslingsformularen

Jeg vil varsle et parti breve

Gå til varslingsformularen