Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Spørgsmål og svar

Find svar på de oftest stillede spørgsmål om vores organisation.

Fakta om PostNord

I hvilke lande driver PostNord forretning?

PostNord er en fusion af de nationale postvirksomheder i Sverige og Danmark. Udover Danmark og Sverige finder du også PostNord i Norge og Finland, hvor vi primært udfører logistikopgaver. Derudover har vi mindre aktiviteter i andre europæiske lande.

Hvor mange medarbejdere arbejder i PostNord?

Vi er ca. 28.000 medarbejdere i PostNord. 

Hvor ligger hovedkontoret for PostNord?

Det ligger i Solna, som er en forstad til Stockholm i Sverige.

Arbejde i PostNord

Hvilke typer job er der i PostNord?
  • Mange af vores stillinger er som chauffør, postbud og produktionsmedarbejder.
  • Til vores specialistfunktioner har vi brug for mange forskellige kompetencer blandt andet indenfor forretningsudvikling, IT, e-handel, økonomi, logistik, kommunikation, procesoptimering, digitale løsninger, miljø, produktionsudvikling, human ressource, projektledelse, salg, markedsføring og ledelse. 
Hvordan søger jeg job i PostNord?
  • Følg linket for information om, hvordan du ansøger, hvordan du kan få svar på spørgsmål til et ledigt job m.m. 
  • Finder du ikke det job, du søger, så opret en Jobagent her og få direkte besked, når vi har en ledig stilling indenfor det område, du drømmer om. 
Kan jeg aflevere en uopfordret ansøgning?

Vi gemmer ikke uopfordrede ansøgninger. Du finder en opdateret liste over vores ledige stillinger her.

Hvilke udviklingsmuligheder findes i PostNord?

Vi har omkring 28.000 medarbejdere fordelt i de nordiske lande og vi er dermed en meget stor organisation med mange mulige karriereveje for dem, der ønsker at udvikle sig. Hvad end du ønsker at udvikle dig inden for dit nuværende område eller en anden del af forretningen gælder det, at hvis du har viljen og det rette ’drive’, vil vi støtte din fortsatte udvikling.

Vi tilbyder forskellige uddannelsesaktiviteter. Vi har både nordiske udviklingsprogrammer, som strækker sig over landegrænser, og programmer i de respektive lande, vi opererer i.

For os er det vigtigt, at du kan anvende dine styrker i de daglige arbejdsopgaver, og at du oplever, at vi giver dig de rette forudsætninger for at kunne udvikle dig hos os.

Hvilke personalegoder findes i PostNord?

Som medarbejder i PostNord har du adgang til forskellige personalegoder og medarbejderrabatter. Der er personalegode, som alle medarbejdere kan gøre brug af, og der er nogle, der kan tilpasses individuelt. Du kan dermed vælge imellem forskellige personalegoder, der passer til dine behov og ønsker.

Pension og forsikring

Hvilke pensioner findes som medarbejder i PostNord Danmark?

Der er meget gode pensionsordninger i PostNord. Hvilken procentsats og pensionskasse afhænger af, hvilken faglig organisation, der har forhandlingsretten.

Hvilke forsikringsordninger tilbyder PostNord sine medarbejdere i Danmark?
  • Vi ønsker at PostNord er et sikkert sted at arbejde og PostNord er arbejdsmiljøcertificeret. Derudover er du som medarbejder dækket i arbejdstiden af arbejdsskadeforsikring, ulykkesforsikring og tjenesterejseforsikring.
  • Du er desuden omfattet af en gruppelivsforsikring, enten via din pensionsordning eller via indbetaling fra PostNord. Udbetaling fra forsikringen kan komme på tale ved særlig alvorlig sygdom, såkaldt kritisk sygdom, samt ved dødsfald. I sidstnævnte tilfælde udbetales en separat erstatning til de efterladte.
  • For akademikere og kontraktansatte findes ligeledes en helbredssikring.
  • I løbet af ens arbejdsliv kan det ske, at arbejdet i en periode ikke har førsteprioritet. Det kan skyldes alt muligt lige fra, at man får børn, til alvorlig sygdom, der kræver langvarig behandling eller fravær fra arbejdet. Du kan takket være vores overenskomster i sådan en periode føle dig tryg og fokusere på det, der er vigtigt for dig.