Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Job i PostNord

PostNord har mange interessante områder at arbejde indenfor. Vi har stillinger til dig, der er interesseret i virksomhedsudvikling, IT, salg, distribution, terminalarbejdere, transportplanlægning, ledelse og meget mere.

Typiske spørgsmål

Hvornår skal jeg søge jobbet?

Så snart som muligt efter du har set jobannoncen, for nogle chefer ansætter løbende. 

Hvem ansætter mig?

Det er vores chefer, som ansætter. Til nogle jobs sker det i samarbejde med kommende kolleger eller HR.

Hvordan foregår rekrutteringen og hvad får jeg at vide undervejs?
  • Vi sender en mail til dig, så du ved, at vi har modtaget din ansøgning. Vil vi gerne tale med dig, inviterer vi dig til en samtale – som regel efter ansøgningsfristen.

  • Ved driftsjob sker kontakten med den ansættende chef for det meste pr. telefon. Det vil også være chefen, som taler med dig om et eventuelt tilbud om job.

  • Ved specialist- og lederstillinger inviteres du typisk til et par samtaler. Her vil den ansættende chef deltage og evt. kommende kolleger. Går du videre til anden samtale tager denne typisk afsæt i test og her vil du (udover chefen) også møde én fra HR.

  • Har du spørgsmål undervejs i processen, er du altid velkommen til at kontakte os. Se hvordan under "Har du spørgsmål til et bestemt job"

Anvender I test og referencer?

Vi anvender test til nogle typer jobs – typisk til leder- og specialiststillinger. Det vil du få besked om inden. Det samme gælder, hvis vi ønsker at tage referencer.  

Tager I imod uopfordrede ansøgninger?

Vi gemmer ikke uopfordrede ansøgninger. Vi opdaterer løbende de ledige jobs på hjemmesiden, og her kan du også oprette en Jobagent, så du kan få besked, når der er en ledig stilling inden for det område, du er interesseret i.

Har du spørgsmål til et bestemt job?
  • Har du spørgsmål, som du ikke fandt svar på her - så kontakt os gerne.

  • Du er altid velkommen til at rette henvendelse til den kontakt, der står i stillingsopslaget.

  • Derudover kan du kontakte de respektive lande via nedenstående informationer.

Ønsker du et fleksibelt ekstrajob sammen med studierne?

For dig som studerende kan vi tilbyde et sjovt og fleksibelt ekstrajob. Hos os kan du arbejde et par timer nu og da og i andre perioder arbejde mere.

Vi får brug for ekstra hænder i løbet af året som f.eks. postbud. Op til jul, når vi alle sender flere pakker og breve og nogle steder også om sommeren, når vores medarbejdere holder sommerferie.

Se vores ledige job her

Ønsker du en praktikplads hos PostNord?

Vi har nogle gange muligheder for at indgå et samarbejde med studerende om speciale eller praktikplads. Skriv til rekrutteringscenteret@postnord.com, hvis du er interesseret.