Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Grøn citylogistik

Vi tester løbende ny teknologi indenfor brændstof, som fx HVO biodiesel og biogas. Vi tester også forskellige typer af cykler og investerer markant i eldrevne køretøjer for at kunne sikre en grønnere levering i de største byer i Danmark, hvor trafikken og dermed udledningen af CO2 er størst.

Cyklen - en stolt tradition

Siden 1898 har PostNord benyttet cykelbude til at levere post til danskerne, og den dag i dag er metoden stadig lige så relevant som dengang. Det er nemlig fortsat den mest bæredygtige måde at levere post på. 

  • Vi omdeler mere end halvdelen af al brevpost på cykel
  • Vi har mere end 450 cykler på gaden dagligt
  • Vi har mere end 600 cykelbude
  • Vores tilbagelægger i gennemsnit 15 km om dagen
  • Vi slider mere end 7.000 cykeldæk og 200 sadler op om året

Hos PostNord insisterer vi på at gå forrest i den grønne omstilling, både når det gælder om at tage eksisterende teknologi som elbiler og cykelbude i brug, men også når det kommer til udvikling af nye innovative løsninger som selvkørende pakkebiler og dronelevering.

Læs mere om PostNords indsats for en bæredygtig fremtid