Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2021-11-19 13.49

PostNord og Bygma indgår samarbejde

PostNord har indgået et samarbejde med byggematerialekæden Bygma, som i 13 butikker landet over vil stå for udlevering og forsendelse af pakker og breve for PostNord.

- Vi er utroligt glade for det nye samarbejde, og vi glæder os til at komme i gang. Vi bestræber os altid på at gøre pakkeudleveringen så fleksibel og effektiv som muligt for danskerne, og med det nye samarbejde kommer vi endnu tættere på rigtig mange danskere. Og så håber vi selvfølgelig også, at samarbejdet betyder flere kunder hos Bygma, siger Helle Nielsen, der chef for Retail i PostNord.

De første udleveringssteder hos Bygma åbnede 16. og 17. november i Støvring, Store Heddinge, Gråsten, Padborg Nordborg Hårlev og Skagen. Den 22. og 23. november følger Bygma i Rønnede og Otterup trop.

- Vi håber, at vores kunder bliver rigtig glade for, at de nu også kan klare deres postforretninger i vores butikker og jeg tror, at dét, at man nu kan klare flere af sine ærinder hos Bygma, vil tiltrække flere glade og tilfredse kunder – særligt her op til jul, siger Erik Yde, Market Manager hos Bygma.

De øvrige posthuse åbner i Bygma over de kommende måneder, og man vil kunne modtage pakker samt få udskrevet label på porto købt online i butikkerne. Posthuset er åbent og kan benyttes inden for Bygmas normale åbningstider.

Foreløbigt er det planen, at PostNord har posthus hos Bygma i Skagen, Støvring, Galten, Guderup, Gråsten, Padborg, Otterup, Bellinge, Rønnede, Store Heddinge, Haarlev, Sorø og Rønne.

I alt har PostNord ca. 1.600 udleveringssteder samt 3.500 pakkebokse over hele landet.