Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2018-09-27 10.30

PostNord opruster med åbningen af 100 nye posthuse

Udbygningen af filialnettet fortsætter. Netop nu åbner 100 nye posthuse i supermarkeder og kiosker over hele landet.

PostNord står klar med en tidlig julegave til danskerne og åbner netop nu 100 nye posthuse i supermarkeder og kiosker over hele landet. Dermed fortsætter den markante udbygning af filialnettet, som skal gøre det endnu nemmere for de shoppeglade danskere at hente pakkerne fra den boomende e-handel. De seneste 10 år er PostNord gået fra 875 pakkeudleveringssteder til snart 1.550.

- Nethandlen fortsætter sin himmelfart, og vi kan se, at flere og flere danskere vælger at bestille deres pakker til direkte afhentning på posthuset eller i en pakkeboks. Derfor er det altafgørende med et stærkt og fintmasket net af udleveringssteder, siger Helle Nielsen, chef for Posthuse hos PostNord.

De nye posthuse åbner typisk i supermarkeder og kiosker i landets større byer og provinsbyer som supplement til eksisterende udleveringssteder. F.eks. har Viborg netop fået byens 7. posthus, mens der er åbnet posthus nummer 10 på Frederiksberg. Fælles for alle posthuse er, at der kan hentes og sendes pakker i hele butikkernes lange åbningstider, typisk fra morgen til aften alle ugens dage.

PostNord er samtidig i gang med at opsætte ekstra pakkereoler på eksisterende posthuse og udvide de selvbetjente pakkebokse med ekstra rum. De nye pakketiltag skal sikre den nødvendige kapacitet til både den generelle eksplosive vækst i e-handlen, men også til årets absolutte peak-periode.

- Vi kommer til at se en periode fra Black Friday og frem til jul, hvor pakkemængderne eksploderer og når nye højder. Det skal vi være klar til, men også en fremtid, hvor det der er peak-perioder i år, er helt almindelige dage om et år eller to. Med de vækstrater vi ser i e-handlen, vil antallet af pakker, der skal på hylderne på posthusene, være fordoblet i løbet af få år, siger Helle Nielsen.

PostNord er den pakkedistributør i landet, der kan tilbyde flest pakkeudleveringssteder. Når de nye posthuse er klar, vil PostNord have omkring 1.550 udleveringspunkter i form af ca. 1.075 posthuse og 475 pakkebokse.

De første posthuse har allerede slået dørene op. Alle vil stå klar primo november, så de kan bruges som udleveringssted i forbindelse med Black Friday og julen.