Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
2019-09-30 00.00

PostNord klar med billigere pakker og nye services på posthusene

Pakker bliver 10 til 30 kr. billigere end i dag. Nye services som kvittering som e-mail ved indlevering af pakke på posthuset, og print af pakkelabel, købt online, på udvalgte posthuse.

Fra på tirsdag den 1. oktober bliver det markant billigere at sende pakker med PostNord fra alle landets posthuse og pakkebokse. Typisk vil man kunne sende sin pakke 10 til 30 kr. billigere end i dag – mens prisen på nogle af de tungere pakker sænkes med helt op til 90 kr.

- Billigere pakker og forenklinger skal gøre det endnu mere attraktivt at sende med PostNord, når noget skal fra A til B. Med vores nye priser går vi nu til danskerne med markant skarpere priser på dag-til-dag-levering af pakker, siger Stine Sander, chef for eCommerce i PostNord Danmark.

PostNord kan fra 1. oktober også tilbyde en række nye services på posthusene. Fx kan man nu få en kvittering sendt til sin email, når man indleverer en pakke på posthuset. Og på 200 af de største posthuse, er det muligt at få scannet sin pakke, når den indleveres, så modtageren kan følge den i Track & Trace. Den service vil fra starten af det nye år blive rullet ud til alle PostNords udleveringssteder.

- Det er noget særligt de mindre erhvervsdrivende har efterspurgt, så de kan vise deres kunder, at pakken er på vej. Det har vi naturligvis lyttet til, og jeg er rigtigt glad for, at vi nu har en smart løsning, der kan efterkomme vores kunders ønsker, siger Stine Sander.

En række posthuse får også opsat printere. Det giver mulighed for, at man kan få printet sin pakkelabel, som man har købt online, ligesom man kan få udskrevet en fysisk kvittering for de pakker, man har indleveret. Til at starte med opsættes printerne på 200 posthuse, men målet er, at 800 af PostNords udleveringssteder skal have en printer-løsning i løbet af 2020.

Samtidig forenkler PostNord sine pakkepriser, så det koster det samme at sende en pakke uanset, om man køber sin pakkelabel på posthuset eller benytter en af PostNords mange selvbetjeningsløsninger.

Klik og køb din porto online