Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Erhverv

Leverandørservice

Her tilmelder du dig til Leverandørservice for brev- og pakkeprodukter.

Her kan du tilmelde dine fremtidige fakturaer til Leverandørservice. Betalingerne klares automatisk og bliver dermed betalt til tiden.

Der kan gå op til 8 dage før din tilmelding går igennem.

Ved tilmelding bliver både dine brev- og pakkeprodukter betalt via Leverandørservice.

Klik for Leverandørservice online tilmelding.

Vi anbefaler, at du tilmelder dig Leverandørservice i tidsrummet fra den 14. i måneden og indtil månedens udgang. Vær opmærksom på, at du kan modtage en faktura med FIK-kode (betalingsoplysninger) afhængig af det tidspunkt, du har tilmeldt dig Leverandørservice. Du anbefales derfor at sikre dig, at du ikke betaler både faktura med FIK-kode og via Leverandørservice.

Dit kundenummer er det 8-cifrede ordregivernummer/SAP kundenummer, som fremgår af din faktura.

I lighed med andre, opkræver vi et administrationstillæg pr. faktura, vi udsteder til dig. Størrelsen af tillægget afhænger af, hvordan du betaler dine fakturaer. Du kan opnå en lavere betaling ved at tilmelde dig LeverandørService. Her trækker vi automatisk din betaling, når den forfalder.

Har du spørgsmål til en konkret faktura, kan du kontakte vores debitorcenter via vores Kundeportal.