Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Sikkerhedsscreening

Vi undersøger for farligt indhold
Chat med Kundeservice og få Sikkerhedsscreening

Dine fordele med Sikkerhedsscreening

  • Risikohåndtering

  • Begrænser din risiko for økonomiske tab

  • Du får din post tidligt på dagen

Når du ikke vil tage risikoen

Trusselsbilledet er de senere år forhøjet i Danmark - en række danske virksomheder har været udsat for konkrete trusler, og der har også været flere tilfælde af mere harmløse aktioner som f.eks. pulverbreve.

Med Sikkerhedsscreening undersøger vi jeres post for farligt indhold med avanceret sikkerhedsudstyr. Vores personale er særligt uddannet og godkendt af PET.

Vi sikkerhedsscreener også forsendelser fra andre distributører uden ekstra beregning, hvis forsendelserne leveres på vores særlige lokation i København.

Sådan kommer du i gang

Kontakt Kundeservice Erhverv for at høre mere. Hvis du ikke allerede har en aftale med os, kan du kontakte os via Kundeservice Privat.

 

Sådan foregår det

Posten, der kommer til screening, lander i en separat bygning, der er særligt anlagt til Sikkerhedsscreening.

Åbningen af posten er videoovervåget.

Når forsendelser er færdigscreenet, forsegles de i særlige æsker eller bure i et særskilt rum, så de ikke kommer i kontakt med andre kunders forsendelser.

Den screenede post kan leveres hos dig før kl. 9, hvis din virksomhed ligger i Københavnsområdet.