Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge
Erhverv paller og gods

Farligt indhold - Begrænset mængde

Du kan sende pakker, paller og stykgods med en begrænset mængde farligt indhold

Generelt

Du kan sende paller og gods med farligt indhold i begrænset mængde til Danmark og efter særlig aftale til de øvrige nordiske lande.

Det er dit ansvar

Du har som afsender ansvaret for, at transporten er tilladt. Indholdets tilstand, mærkning og emballage samt alle medfølgende dokumenter skal være i overensstemmelse med forskrifterne i ADR-konventionen og PostNords regler.

I oversigten Find UN-numre kan du se, hvilke stoffer, der er tilladt, og hvilke betingelser der er, for at de kan klassificeres som begrænset mængde.

Vær særlig opmærksom på, at et kolli med farligt indhold i begrænset mængde højst må veje 20 kg, og at der kun må være ét stof (UN-nummer) pr kolli.

Når du sender farligt indhold i begrænset mængde til de øvrige nordiske lande, skal du udfylde dokumentet IMDG farligt gods til søtransport (pdf).

Mærkning

Emballagen skal mærkes med mærket for begrænset mængde farligt indhold. Mærket skal måle 10 x 10 cm.

PostNords serviceydelse 58 skal fremgå af den EDI, du sender til PostNord.

Vil du vide mere?

Kontakt din salgskonsulent eller Kundeservice Erhverv for at høre mere.