Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser. Öppna i Microsoft Edge

Fleksibel levering og nem retur

Fleksibilitet i levering og returnering er afgørende for at give dine kunder en god webshopoplevelse. Giv din webshop det bedste udgangspunkt ved at give dine kunder mulighed for selv at vælge tid og sted for levering og gør det nemt at returnere.

Illu-truck-computer-warehouse.svg

Lad kunderne vælge udleveringssted

Vi integrerer funktionen i check-out-flowet i din netbutik, så kunderne kan indtaste f.eks. postnummer og vælge blandt udleveringssteder i deres område. Du kan også give dem mulighed for at se udleveringsstederne på et kort.

Du har to muligheder for selve opsætningen:

Implementering på closed source platforme

Har du en closed-source platform fra en udbyder som f.eks. DanDomain, Scannet eller Smartweb, kan du få Vælg Selv Udleveringssted som et ekstra modul – klar til at tage i brug. Kontakt din udbyder og hør om dine muligheder.

Implementering på open source platforme

Vi har to løsninger alt efter, om du ønsker en integration til vores server via en API løsning eller du vil have alt liggende lokalt i dit eget IT-miljø.

1. Vil du selv implementere Vælg Selv Udleveringssted i din netbutik, kan du frit hente API’er for de funktioner, som indgår i servicen. Klik og læs mere på PostNord Developer.

2. Vil du gerne have Vælg Selv Udleveringssted til at køre lokalt på din egen server, kan du vælge at lægge vores udleveringsdatabase på din egen server.

Vil du vide mere, så kontakt Kundeservice Erhverv via Kundeportalen.

Illu-truck_packages.svg

Levering

Giv dine kunder den bedste leveringsoplevelse ved at tilbyde fleksible muligheder.

Tilmelder din kunde sig Modtagerflex, leveres pakkerne uden, at kunden behøver at være hjemme.

Med FlexChange vælger din kunde fra gang til gang, om pakken bare skal stilles på adressen.

Med Pakkeboks og Nærboks henter man pakken, når det lige passer ind.

Illu-truck-house-arrow.svg

Returnering

Dine kunder kan returnere ved et udleveringssted med Return Drop Off.

Alternativt kan vi hente returpakkerne hjemme hos dine kunder.

 

Læs mere om returløsninger her