Tredjepartslogistik (TPL)

Vokser din virksomhed hurtigt med stigende lagervolumener? Har I brug for mere lagerplads og for at effektivisere hele logistikkæden? Vores tredjepartslogistik er markedsførende i Norden, og vi tilbyder totalløsninger inden for logistik til virksomheder i forskellige brancher.

Når du vælger at outsource din logistik eller logistikforretning til PostNord, øger du effektiviteten i hele logistikkæden. Vores løsning omfatter import og fragt, lagerhåndtering, distribution og toldbehandling.

Vi har også en veludviklet IT-struktur og håndterer en lang række forskellige data i flere forskellige forretningssystemer for at kunne give dig fuld indsigt i logistikflowet. Med Kontroltårnet – vores IT-support med webgrænseflade i realtid – får du som aftalekunde fuld kontrol over ordrer og ordrestatus, lagersaldo, track and trace, KPI-opfølgning, fakturaer og debiteringsgrundlag m.m.

Vi udvikler tilpassede og unikke e-handels løsninger

 • E-handel

  Levering spiller en stadig større rolle i forbrugernes oplevelse, når de handler online. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan du leverer, som hvad du leverer. Vi ved, hvordan du kommer nutidens e-handelsforbrugere i møde på deres præmisser.

  Læs mere om E-handel
 • Lagerløsninger

  Vi tilbyder tjenester til forskellige flow: e-handel, butikker, grossister, returnering. Vi håndterer traditionelle lagerløsninger med paller, reoler og lagerautomater samt løsninger med håndholdte computere og Pick-by-Voice. Vi satser også på udvikling af moderne teknologi som f.eks. automation.

  Læs mere om Lagerløsninger
 • Toldbehandling

  Mange virksomheder har produktion i andre lande. Derfor har vi et bredt udvalg af toldtjenester til kunder med global logistik. Bil, tog, multimodal, skib eller fly.

  Læs mere om Toldbehandling

Vi udvikler tilpassede og unikke e-handels løsninger

Kontakt os

Vil du vide mere om, hvordan vi hjælper dig med tredjepartslogistik, så er du velkommen til at kontakte os på 43 44 07 06.

De mest almindelige services

 • PostNord Groupage

  Send stykgods eller Groupage, som vi kalder det, med PostNord, og gør det nemmere for både dig selv og din kunde.

  Læs mere om stykgods
 • PostNord Pallet

  Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

  Mere om PostNord Pallet
 • InNight

  Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede inden, deres dag er begyndt.

  Mere om InNight
 • MyPack Home

  Send pakker direkte hjem til modtageren i Norden og Europa.

  Mere om MyPack Home
 • MyPack Collect

  Send pakker, der vejer maks. 20 kg, til kunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.

  Mere om MyPack Collect