Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Supply Chain og Logistik Supply Chain og Logistik
Erhverv Logistik

Supply Chain og Logistik

Vi forenkler din logistik i hele distributionskæden, så du kan fokusere på det vigtige. Vi kan hjælpe dig, uanset om du vil sende små pakker eller containerlast – til naboen eller jorden rundt.

Tilpassede løsninger til hele din ordre- og leveringskæde.

Overvejer du som mange andre hurtigt voksende virksomheder at få hjælp fra en partner, der kan håndtere dine logistiske udfordringer og større volumener?

Så skal du vælge en logistikpartner, der kan tilpasse sine logistikservices til dine skiftende behov, og som ud over de traditionelle lagerhåndteringsservices også kan tilbyde forskellige typer merværditjenester.

PostNord har stor erfaring med at skræddersy lagerhåndteringsservices, der opfylder markedets krav og ønsker. Vi tilbyder kreative og skræddersyede merværditjenester, der effektiviserer din lagerhåndtering.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende merværditjenester:

  • Fotografering af produkter
  • Mærkning af produkter
  • Ompakning af produkter
  • Konfiguration af tekniske produkter
  • Returhåndtering
  • Toldbehandling
  • Fremstilling af såkaldte display-paller, som kan udstilles med det samme i de modtagende butikker

Ud over ovenstående eksempler kan vi i fællesskab udvikle løsninger på alle de forskellige typer merværditjenester, din virksomhed efterspørger. Det er kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænser.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan håndtere dine udfordringer med vores værdiskabende tillægstjenester i hele distributionskæden?

Vores tilbud inden for Supply Chain og logistik

Transportløsninger til dine ind- og udgående logistikflow – Vi håndterer din vareforsyning og levering, uanset hvilken fragtløsning du vælger, og hvor dit gods kommer fra.

Lagertjenester til tredjepartslogistik

Med vores tredjepartslogistik (TPL) giver vi dig mulighed for at reducere dine logistikomkostninger med omkostningseffektive løsninger.

E-handel

Her får du gode råd og tips, som passer til netop din branche. Læs PostNords artikler om e-handel, tendenser, udfordringer og unikke løsninger.

Læs mere om E-handel

Gennemsigtighed og information

Med Kundeportalen, virksomhedsappen og vores API'er skaber vi gennemsigtighed i hele vareflowet for både vores kunder og os selv, så vi kan styre vareforsyningen effektivt ud fra kundens unikke behov.

Import, eksport og toldinformation

Nu kan du også importere og eksportere tungere gods med os. Vi leverer i hele Norden i vores eget net og i resten af verden via stærke partnere.

Emballage

Det er vigtigt at emballere rigtigt, så det, du sender, kommer ubeskadiget frem. Alle pakker håndteres ved hjælp af maskiner, transporteres med bil og lastes sammen med gods af varierende størrelse, form og vægt.

Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder inden for Supply Chain og Logistik, så er du velkommen til at kontakte os på 70 11 12 30.

Relaterede services

De mest almindelige værktøjer og tjenester inden for Supply chain og logistik

Send paller lige så let som at sende pakker

PostNord Pallet

Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

Send stykgods med PostNord

PostNord Groupage

Send stykgods eller Groupage, som vi kalder det, med PostNord, og gør det nemmere for både dig selv og din kunde.

Transport om natten til Norden og Baltikum

InNight

Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede inden, deres dag er begyndt.

Vil du have seneste nyt, trends, smarte tips og gode tilbud?

Tilmeld dig nyheder

Tilmeld dig nyheder

Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på.

.