Supply Chain og Logistik

Vi forenkler din logistik i hele distributionskæden, så du kan fokusere på det vigtige. Vi kan hjælpe dig, uanset om du vil sende små pakker eller containerlast – til naboen eller jorden rundt.

Overvejer du som mange andre hurtigt voksende virksomheder at få hjælp fra en partner, der kan håndtere dine logistiske udfordringer og større volumener?

Så skal du vælge en logistikpartner, der kan tilpasse sine logistikservices til dine skiftende behov, og som ud over de traditionelle lagerhåndteringsservices også kan tilbyde forskellige typer merværditjenester.

PostNord har stor erfaring med at skræddersy lagerhåndteringsservices, der opfylder markedets krav og ønsker. Vi tilbyder kreative og skræddersyede merværditjenester, der effektiviserer din lagerhåndtering.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med følgende merværditjenester:

  • Fotografering af produkter
  • Mærkning af produkter
  • Ompakning af produkter
  • Konfiguration af tekniske produkter
  • Returhåndtering
  • Toldbehandling
  • Fremstilling af såkaldte display-paller, som kan udstilles med det samme i de modtagende butikker

Ud over ovenstående eksempler kan vi i fællesskab udvikle løsninger på alle de forskellige typer merværditjenester, din virksomhed efterspørger. Det er kun kreativiteten og fantasien, der sætter grænser.

 

De mest almindelige værktøjer og services inden for Supply chain og Logistik

TPL

Vokser din virksomhed hurtigt med stigende lagervolumener? Har I brug for mere lagerplads og for at effektivisere hele logistikkæden? Vi tilbyder totalløsninger inden for logistik til virksomheder i forskellige brancher.

E-handel

Levering spiller en stadig større rolle i forbrugernes oplevelse, når de handler online. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan du leverer, som hvad du leverer. Vi ved, hvordan du kommer nutidens e-handelsforbrugere i møde på deres præmisser.

Kundeportalen

Få et unikt overblik over dine pakker med PostNord Customer Portal.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan håndtere dine udfordringer med vores værdiskabende tillægstjenester i hele distributionskæden?

Klik og udfyld med dit navn, e-mail, telefon og virksomhedsnavn, så ringer vi tilbage til dig.

Klik og udfyld

Relaterede produkter og services

PostNord Groupage

Send stykgods eller Groupage, som vi kalder det, med PostNord, og gør det nemmere for både dig selv og din kunde.

PostNord Pallet

Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

InNight

Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede inden, deres dag er begyndt.