Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Breve- og pakkeservices til private

Vi tilbyder mange forskellige pakke- og brevservices til private. Her kan du også få tips og information om priser, frimærker, emballage og meget mere.

Private

Køb frimærker

Du kan se vores frimærker i Netbutikken.

Quickbreve, Breve, rekommanderet og postkort

Du kan vælge præcis det type brev, som passer bedst til behov. Skal det være fremme dagen efter, inden for 5 hverdage, indland, udland, med kvittering for modtagelse eller skal du sende et postkort.

Send pakker

Du kan vælge flere måder at sende pakker på. Og om din modtager skal hente pakken eller modtage den hjemme.

Se gældende prislister

Find prislister for Breve, Quickbreve, Postpakker og øvrige priser

Kundeservice

Sommetider opstår der situationer, hvor du som kunde ikke er tilfreds. Se her, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis det ske.

PostNord app

Nu behøver du ikke længere tænke på, hvornår pakken når frem, eller hvor den er. PostNords app gør det nemt at handle på nettet og har alt, hvad du behøver for at holde styr på pakker, der er på vej til dig. Du kan hurtigt se, hvor pakken er, og hvornår den forventes at nå frem. Du kan også nemt købe porto til breve og pakker til Danmark og udlandet.

Læs mere om vores app

Inspiration

Tips om emballage

Det er vigtigt at emballere rigtigt, så det, du sender, kommer ubeskadiget frem. Her finder du tips og råd om, hvordan du bedst og mest sikkert emballerer det, du vil sende.

Læs mere om emballage

Frimærkesamler

At samle på frimærker er en udbredt interesse med en lang historie. Her kan du læse mere om frimærkets historie og udvikling frem til i dag.

Læs mere om frimærker