Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

PostNord API'er

Ønsker du maksimal fleksibilitet, kan du med vores API’er opbygge præcis de forbindelser, du har brug for.

Vores API’er

Vores API’er er kompatible med mange applikationer og kan kommunikere med langt de fleste programmeringssprog. Vi har inddelt vores API’er i fire forskellige grupperinger:

  • Før forsendelse/booking: Bruges som regel på leveringssiden ved checkout på e-handelssiden, f.eks. ved estimeret leveringstid og nærmest leveringssted.
  • Forsendelse/booking: Bruges til afhentning og/eller oprettelse af EDI med generering af fragtlabels. Hensigten med vores booking-API’er er at understøtte forskellige former for transportydelser, PostNord tilbyder.
  • Efter forsendelse/booking: Bruges til sporingsinformation/”Track & Trace ”-oplysninger.
  • Øvrige API’er: Forskellige typer API’er, der kan benyttes afhængigt af behov.

 

Kom i gang med at bruge PostNords API’er

Start med at oprette en konto i vores udviklingsportal. Når du logger ind på din konto, opretter du en API-nøgle, som du derefter bruger til at bekræfte dine API-anmodninger. Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med at benytte PostNord-API’erne, er du velkommen til at kontakte os på kundeintegration@postnord.com.

Hvem kan benytte vores API’er?

Vores API’er er lavet, så alle med en udviklerbaggrund kan benytte dem. For teknisk vejledning, er det værd at kaste et blik på vores detaljerede API-guide, der kan hjælpe udviklere i din virksomhed i gang med at udforske forskellige funktioner i vores API’er.