Smarte produkter og services til dig, der lige har startet en virksomhed

Har du lige startet virksomhed? Så er der meget at holde styr på. PostNord har mange smarte produkter og services, som gør hverdagen nemmere for dig og dine kunder. Vi kan hjælpe dig med at analysere dine kunder og de målgrupper, du gerne vil nå, så du ved, hvad de vil have, hvornår og hvordan.

Ny virksomhed

Der er mange ting at holde styr på som ny virksomhed. Vi kan hjælpe dig godt på vej med at få styr på det.

Har du netop etableret dig i et nyt område?

Så kan vi hjælpe dig med at nå nye kunder i dit nærområde. Vi kan også analysere, hvem der bor i et bestemt område, og levere adresser til en specifik målgruppe. Når tiden er inde til en reklamekampagne, hjælper vi dig hele vejen – fra udvælgelse og adressekøb til produktion og distribution af din tryksag.

Vi hjælper dig med at sende dine varer

Hvordan vil du sende dine varer? Det afhænger naturligvis af dine egne og kundernes behov. Skal varerne leveres i kundens postkasse, til et posthus eller stilles ved døren? Skal det være nemt at returnere varen, eller ønsker du, at varen skal nå ekstra hurtigt frem? Vi har mange tjenester og forskellige alternativer, som kan opfylde dine behov for fragt.

Smarte værktøjer

Du kan spare en masse tid og mange penge med vores smarte onlineværktøjer. Du kan udskrive fragtsedler og booke afhentning direkte fra din computer. Du får også et klart overblik over dine fakturaer og kontrol med dine omkostninger. Du kan hurtigt se, hvor alle dine forsendelser er, og hurtigt besvare kundens spørgsmål om, hvor pakken er.

Med PostNord App vil du opdage, hvor nemt dine kunder kan spore forsendelser, finde deres posthus og anmelde leveringen.

Vores løsninger

 • E-handel

  Levering spiller en stadig større rolle i forbrugernes oplevelse, når de handler online. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan du leverer, som hvad du leverer. Vi ved, hvordan du kommer nutidens e-handelsforbrugere i møde på deres præmisser.

  Læs mere om E-handel
 • Breve og pakker

  Vores pakke- og brevtjenester giver mange forskellige muligheder for at sende forsendelser.

  Læs mere om breve og pakker

Kom godt i gang

Kundeaftale

Sender du pakker, paller eller større brevmængder regelmæssigt, har du mulighed for at få en kundeaftale med PostNord, der giver en række fordele.

Opret en kundeaftale

Relevante produkter og services

 • Online Porto

  Med Online Porto er det nemt at begynde at sende forsendelser. Beskriv, hvad du vil sende, og få forslag til, hvilken tjeneste der passer bedst til dine behov. Betal nemt fragten med kreditkort, og udskriv derefter dit fragtdokument.

  Læs mere Online Porto
 • Køb frimærker

  Netbutikken

  I vores netbutik kan du med nogle få hurtige klik købe frimærker, pakkelabels, etiketter, plastlommer og lignende. Du sikrer nemt, at du altid har porto hjemme og er klar til at sende.

  Gå til Netbutikken
 • Kundeportalen

  Få et unikt overblik over dine pakker med PostNord Customer Portal.

  Mere om Kundeportalen
 • Postboks

  Med en postboks kan du nemt modtage post, selv om du ikke har fast adresse, og hente det, når det passer dig i postboksens åbningstider.

  Mere om Postboks
 • MyPack Home

  Send pakker direkte hjem til modtageren i Norden og Europa.

  Mere om MyPack Home
 • PostNord Parcel

  Levering af pakker fra virksomheder til virksomheder indenrigs – alle hverdage.

  Mere om PostNord Parcel
 • PostNord Pallet

  Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

  Mere om PostNord Pallet
 • MyPack Collect

  Send pakker, der vejer maks. 20 kg, til kunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.

  Mere om MyPack Collect
 • PostNord Return Drop Off

  Gør det nemt for dine kunder at returnere en pakke på op til 20 kg og giver dig fuld kontrol over dine returneringer.

  Mere om Return Drop Off
 • PostNord Return Pickup

  Det har aldrig været nemmere at returnere tunge og uhåndterlige varer på op til 35 kg. Med vores tjeneste Return Pickup kan du gøre det nemt for dine kunder at booke afhentning af returforsendelser. Vi henter returforsendelserne ved døren og leverer til returmodtagerens dør.

  Mere om Return Pickup

Følg med i de seneste trends, få smarte tips eller gode tilbud

Tilmeld dig nyheder

Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på.

Tilmeld dig nyheder