Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Nærboks

Med Nærboks kan du nemt og enkelt få leveret dine pakker - endnu tættere på dig.

Pakkelevering endnu tættere på dig.

Nu ruller PostNord sammen med SwipBox Danmarks nye pakkeinfrastruktur ud i hele landet.

Vi udruller nu, sammen med SwipBox, Danmarks nye pakkeinfrastruktur kaldet Nærboks i hele landet.

De næste seks måneder vil der blive sat 2.000 Nærbokse op, så du nemt og hurtigt kan hente dine pakker fra den stigende nethandel døgnet rundt, og endnu tættere på hvor du bor.

I første omgang vil du kunne se Nærboksene præge bybilledet i Storkøbenhavn og Aarhus, mens de løbende rulles ud til resten af Danmark. Boksene placeres hos grundejer- og boligforeninger, ved offentlig trafik, i det lokale supermarked, hos den lokale tankstation osv.

Opsætningen af de 2.000 Nærbokse er bare begyndelsen, og målet er at gøre netværket tættere og tættere, til op mod 10.000 Nærbokse er på plads rundt om i hele Danmark.

Når alle Nærbokse er på plads, vil 98 procent af danskerne have mindre end 300 meter til den nærmeste boks. Det vil gøre det til verdens tætteste netværk af pakkebokse.

Læs mere om Nærboks og find din nærmeste Nærboks

Læs pressemeddelelsen om Nærboks

Hent pakker i Nærboksen

Det er nemt, enkelt og lige i nærheden, når du skal hente dine pakker i en Nærboks. Det eneste, du skal gøre, er:

  • at sørge for at have PostNord-appen downloadet på din telefon
  • at vælge Nærboks i check-out, når du handler på en webshop

Herefter skal du blot åbne PostNord-appen, hvor du kan følge pakkens rejse. Når pakken er landet i den Nærboks, du har valgt, vil du få en besked i appen.

Med Bluetooth slået til og et enkelt klik i appen åbner den låge, din pakke ligger bag, når du er tæt på boksen. Nemmere og tættere på bliver det ikke.

Så let er det med Nærboksen

Så let er det med Nærboksen
.