Effektive løsninger inden for direkte markedsføring

Vi tilbyder forskellige løsninger inden for reklame. Udgangspunktet er effektive løsninger, som hjælper dig med at nå de rigtige kunder med det rigtige tilbud på det rigtige tidspunkt.

Markedsføring, analyse og kommunikation

Vores tilbud inden for reklame

PostNord hjælper dig med at skræddersy dine reklamer og optimere effekten af dine forsendelser. Med viden om og inspiration til direkte markedsføring vejleder vi dig i, hvordan du kommer tættere på dine eksisterende kunder og skaber større loyalitet og øget salg. Med vores tilbud inden for reklame styrker du dit brand og opnår, at målgruppen får en større følelsesmæssig tilknytning til din virksomhed.

Læs mere om vores tilbud inden for reklame.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Ring til os på telefon 70 11 12 30, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

Vores services

Direct Mail

Et prisbilligt alternativ, når du sender markedsføringsbudskaber til kunder.

Adressevalidering

Hold dine modtageradresser opdaterede i forbindelse med brev- og Direct Mail-udsendelser med Adressevalidering.

Magasinpost

Med Magasinpost kan du sende kataloger, magasiner og medlemsblade til en stor gruppe modtagere flere gange om året.

Omnichannel

Omnichannel hjælper dig med at kommunikere med dine kunder på deres præmisser, så de får den bedste kundeoplevelse – fysisk og digitalt.

Inspiration

Behind the Mind

Behind the Mind - Neuromarketingundersøgelser

PostNord har i en ny neuromarketingundersøgelse – Behind the Mind – undersøgt, hvordan vores underbevidsthed reagerer på fysisk og digital administrativ kommunikation.

Gå til Behind the Mind

Bliv bedre til markedsføring

Bliv bedre til markedsføring

Med PostNord Inspiration får du både viden og inspiration til direkte markedsføring, som gør, at din målgruppe får en tættere følelsesmæssig tilknytning til din virksomhed. Læs mere om, hvordan du skræddersyr dine reklamer og optimerer effekten af dine reklamekampagner. Eller os vejlede dig i, hvordan du kommer tættere på dine eksisterende kunder.

Gå til Bliv bedre til markedsføring

Få del i vores verden

Resultaterne af vores studier og analyser viser, hvor hurtigt modtageres medievaner, holdninger og rutiner forandres, når det handler om at tage imod reklamer i forskellige kanaler. Få del i vores viden om modtagernes indstilling til og reaktion på markedsføring i forskellige medier – og modtag vejledninger, som gør det lettere at få succes.

Gå til Analyser og vejledning