Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Markedschefen Markedschefen

Smarte markedsføringsløsninger til dig som er CRM- eller marketingchef

Vi har en række forskellige løsninger, som kan gøre dit markedsføringsarbejde lettere. Markedet ændrer sig hurtigt, og den ene virksomhed er ikke fuldstændig lig den anden. Derfor tilpasser vi os dig og din virksomheds behov.

Hvordan kommunikerer du bedst med dine målgrupper?

Der findes ikke en enkelt kommunikationskanal, som er den rigtige til alle budskaber og alle mennesker i alle situationer. At kommunikere i flere kanaler med delvist varieret indhold er en sikker måde at skabe loyalitet på, udvikle et varemærke og inspirere til køb. PostNord hjælper dig med at nå dine kunder med information og markedsføring, og vi medvirker gerne til at identificere netop dine målgrupper.

Hvad vi kan hjælpe dig som marketingchef med

Reklamer – PostNord hjælper dig med at skræddersy dine reklamer og optimere effekten af dine forsendelser. Med viden om og inspiration til direkte markedsføring vejleder vi dig i, hvordan du kommer tættere på dine eksisterende kunder og skaber større loyalitet og øget salg. Med vores tilbud inden for reklame styrker du dit brand og opnår, at målgruppen får en større følelsesmæssig tilknytning til din virksomhed.

Virksomhedskommunikation – Der findes ikke en enkelt kommunikationskanal, som er den rigtige for alle budskaber til alle mennesker i alle situationer. Vi hjælper dig med at analysere din virksomheds kundedata og sørge for, at I kommunikerer bedst muligt med hver enkelt kunde.

Inspiration

Inspiration

Dine muligheder

Bliv bedre til markedsføring – Med PostNord Inspiration får du både viden om og inspiration til direkte markedsføring, som gør, at din målgruppe får en tættere følelsesmæssig tilknytning til din virksomhed. Læs mere om, hvordan du skræddersyr dine reklamer og optimerer effekten af dine reklamekampagner. Du kan også lade os vejlede dig i, hvordan du kommer tættere på dine eksisterende kunder og skaber større loyalitet.

Analyse og vejledninger

Få del i vores viden

Analyser og vejledninger – Resultaterne af vores studier og analyser viser, hvor hurtigt modtageres medievaner, holdninger og rutiner forandres, når det handler om at tage imod reklamer i forskellige kanaler. Få del i vores viden om modtagernes indstilling til og reaktion på markedsføring i forskellige medier – og modtag vejledninger, som gør det lettere at få succes.

Cases, der inspirerer

Cases til inspiration – Bliv inspireret af prisvindende danske og udenlandske cases, både når det gælder dit strategiske fundament og eksekveringen af kampagner og kundedialog.

Omnichannel

Modtagertilpasse

Omnichannel kommunikation – giver en modtagertilpasset oplevelse af kommunikationen og varemærket.

De mest relevante produkter og services til marketingchefer

Direct Mail

Et prisbilligt alternativ, når du sender markedsføringsbudskaber til kunder.

Hold dine adresser opdateret

Adressevalidering

Hold dine modtageradresser opdaterede i forbindelse med brev- og Direct Mail-udsendelser med Adressevalidering.

Magasinpost

Med Magasinpost kan du sende kataloger, magasiner og medlemsblade til en stor gruppe modtagere flere gange om året.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig nyheder

Tilmeld dig nyheder

Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på? Så klik og udfyld formularen.

.