Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Outsourcing af posthåndtering

Få en skræddersyet og effektiv løsning til al håndtering af dine pakker og breve.

Intern postomdeling

Behov er forskellige fra virksomhed til virksomhed. Derfor kan vi tilbyde unikke løsninger til hver enkelt kunde. Lad os tage os af hele eller dele af din virksomheds posthåndtering.

Dine fordele med Outsourcing

Effektivt

Vi har effektive løsninger til opgaverne i forbindelse med postmodtagelse og afsendelse

Økonomi

Spar tid og ressourcer, så i kan fokusere på virksomhedens kerneaktiviteter

Smidigt

Vi inddrager specialister, indfører automatiserede produkter og sikrer ekstra ressourcer ved behov

Facility Service er rettet mod virksomheder, organisationer og myndigheder, der vil rationalisere interne postprocesser og i stedet lade medarbejderne fokusere på opgaver i virksomhedens kerneforretning. Postnord kan levere skræddersyede løsninger i effektivt samspil med vores automatiserede processer og standardløsninger.

Få omdelt den daglige post

Omdeling kan både ske ved digitalisering af modtagne breve og levering af fysiske breve i afdelingernes dueslag. Som udgangspunkt er vi klar med sorteret post, når virksomheden åbner – og vi kan sortere helt ned på personniveau. Intern omdeling af post kan omfatte aviser og blade, fakturaer og checks, ufrankerede svarforsendelser, forsendelser uden navn, pakker samt værdi- og rekommanderede forsendelser.

Datascanning

Vi håndterer og distribuerer din digitale post både manuelt og med en automatiseret løsning.

På samme måde som omdeling af fysisk post til virksomhedens interne modtagere kan være en stor opgave, så kan omdeling af digital post være en opgave, som tager tid.

Vi tilbyder derfor automatiserede løsninger til at håndtere og distribuere den post, som modtages i virksomhedens digitale indbakke til de rette modtagere.

Frankeringsservice

Vores maskinpark kan frankere breve effektivt og optimerer automatisk til bedste portopris. Vi sørger samtidigt for, at I altid betaler den rigtige pris, så i undgår ekstraregninger og overfrankering.

Bearbejdning af retur

Vi kan løfte de opgaver der ofte er forbundet med returnerede forsendelser, hvad enten det er planlagt, som i forbindelse med ”modtager betaler portoen”, eller skyldes fejl, som eksempelvis fejl i adresseringen. Vi kan både aftaler der dækker al retur eller særlige dele af jeres returforsendelser.

Varemodtagelse

Varemodtagelse er en service, hvor vi modtager og registrerer de indkommende varer løbende dagen igennem. Det sker på et af vores distributions- eller postcentre. Varerne distribueres derefter i forbindelse med omdeling af den øvrige interne post til de rette modtagere i din virksomhed. Via Track & Trace-stregkoder kan du følge pakkens vej helt frem til afleveringen. På denne måde undgår du at binde mandskab til varemodtagelse, sparer kvadratmeter og undgår spildtid.

Vi aftaler i hvert enkelt tilfælde med dig, hvilke varer der skal være omfattet af varemodtagelsen, og hvordan modtagelsesproceduren skal se ud. Det sker efter en grundig foranalyse.

Interne transporter mellem flere lokationer

Lad os se på jeres interne transporter. Vi har erfaringen og værktøjerne til styring, booking, tracking og optimering af interne transporter mellem flere lokationer og adresser.

Sikkerhedsscreening

Vi kan sikre der ikke er farligt indhold i de pakker og breve der bliver sendt til din virksomhed – inden de når frem. Det sikrer medarbejderne, skaber tryghed, og fjerner risikoen for at hele virksomheden skal evakueres.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en virksomhedsløsning?

Kontakt Kundeservice Erhverv for at høre mere.

Relaterede tjenester

Postboks

Med en postboks kan du nemt modtage post og hente det, når det passer dig i postboksens åbningstider.

Bestil en postboks

Udkørsel af post

Med Udkørsel af post vil din virksomhed modtage den daglige post tidligt på dagen. Vi levere posten mandag til fredag på virksomhedens adresse.

Læs mere om Udkørsel af post

Tilmeld dig nyheder

Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på? Så klik og udfyld formularen.

Tilmeld dig nyheder

Frankeringsservice

Du sparer tid på frankering, hvis du overlader opgaven til os. Og vi sørger for at vælge den billigste porto for dig.

Mere om Frankeringsservice

Sikkerhedsscreening

Sikkerhedsscreening er screening af alle dine breve og pakker, før de bliver leveret til virksomheden.

Læs mere om Sikkerhedsscreening