Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren

Vælg Selv Udleveringssted

Med Vælg Selv Udleveringssted kan du mindske dine fragtomkostninger, øge din konvertering og få flere tilfredse kunder.

Lad dine kunder bestemme, hvor de vil hente pakken

Vælg Selv Udleveringssted er en webservice, som giver kunderne i din netbutik nem mulighed for at vælge mellem 6.000 steder i hele Norden, hvor de kan hente deres pakker – fx i en af vores Pakkebokse, som både findes i COOPs butikker og centralt placeret i bybilledet landet over.

"Vi har sænket vores samlede fragtomkostninger, fået færre returpakker og selvfølgelig først og fremmest givet vores kunder en endnu bedre service"

E-commerce Manager, Matas

Vælg Selv Udleveringssted gør det nemt for dig at yde dine kunder en god service, mindske dine fragtomkostninger og øge din konvertering. Klik og læs om Smartguy - hvordan de har forbedret deres forretning med Vælg Selv Udleveringssted.

Sådan fungerer Vælg Selv Udleveringssted

Kunden indtaster fx et postnummer og får derefter mulighed for at vælge mellem en række udleveringssteder i en drop-down menu. Du kan selv bestemme, hvor mange udleveringssteder, der skal vises, og om de også skal vises på et kort.

Kom godt i gang

Du kan få Vælg Selv Udleveringssted i din netbutik på flere måder alt efter hvilken platform, du kører på, og om du ønsker at have servicen liggende lokalt.

Klik og læs mere om Vælg Selv Udleveringssted
.

Vil du vide mere, så kontakt os på 70 11 12 30.

Hent API'er

Hent specifikationerne for Vælg Selv Udleveringsservice

Opret API konto
.