Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Pakker alle ugens dage

Vi leverer ud fra dine kunders ønsker. Som noget nyt leverer vi nu også derhjemme om lørdagen i de fire største byer. Derudover leverer vi til alle posthuse og pakkebokse lørdage og søndage.

Et godt køb på nettet handler også om god levering

Vi gør alt, hvad vi kan, for at det skal være nemt for dig at drive netbutik og let for dine kunder at få deres varer leveret, hvor og når det passer dem.

Når du samarbejder med os, får du flere konkurrencefordele foræret. Bland andet disse:

  • Du får hurtigere levering, som kan være en afgørende faktor i konkurrencen med fysiske butikker og udenlandske webshop.
  • Du får dagens omsætning med alle ugens dage. Dine kunder har øget mulighed for at få dag-til-dag levering uagtet, hvilken dag på ugen de bestiller. Og de kan handle, når de ofte har mere.
  • Du kan fordele strømmen af ordrer hen over ugen, så du undgår store bunker af bestillinger om mandagen.

Det er afgørende, at din hjemmeside afstemmer kundernes forventninger til weekendlevering. Det øger din konverteringsrate og giver tilfredse kunder, når du fortæller dem, at de kan få pakken allerede i morgen.

Vi kan hente – eller du kan indlevere - dine pakker for levering allerede dagen efter. Vil du indlevere pakkerne i løbet af weekenden, kan du gøre det på udvalgte erhvervsindleveringssteder. Se de udvalgte erhvervsindleveringssteder her.

NYHED - Hjemmelevering 6 dage om ugen

Fra den 2. april 2022 leverer vi også hjem til dine kunder om lørdagen i de fire største byer i Danmark. Med dette tiltag gør vi det endnu nemmere for dine kunder at handle hos dig, for nu kan de også få leveret pakkerne derhjemme, mens de er hjemme til at modtage pakken om lørdagen.

Vi tilbyder hjemmelevering 6 dage om ugen i disse byer:

  • København K (1050-1473)
  • København V (1550-1799)
  • København Ø (2100)
  • København N (2200)
  • Odense C (5000)
  • Aarhus C (8000)
  • Aalborg (9000)

Pakker 7 dage om ugen

Vi omdeler pakker i vores stærke netværk 7 dage om ugen.

Dine kunder kan hente deres pakker dag-til-dag i hele landet. Vi leverer til alle åbne posthuse, pakkebokse samt Collect In-store-butikker. Giv dine kunder mulighed for selv at vælge, hvilket udleveringssted passer dem bedst. Læs mere om Vælg Selv Udleveringssted her.

Et mindre antal posthuse er lukket lørdage og søndage. Vi anbefaler, at du viser posthusenes åbningstider i din check out ved hjælp af vores API, så dine kunder ved, hvad de kan forvente. Pakker adresseret til et lukket posthus lørdag/søndag bliver leveret mandag.

.