Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Vælg selv udleveringssted

Vælg Selv Udleveringssted

Vælg Selv Udleveringssted gør det endnu nemmere for dine kunder at handle hos dig.

Giv dine kunder valgfrihed

Vælg Selv Udleveringssted er en webservice til din netbutik, som giver dine kunder et overskueligt overblik over alle vores udleveringssteder. Det gør det nemt for dig at tilbyde dine kunder mulighed for selv at vælge, hvor de vil hente deres varer.

Vores service integreres i check-out-flowet i din netbutik, så kunderne kan indtaste fx postnummer og vælge frit blandt udleveringssteder i deres område. Du kan også give dem mulighed for at se udleveringsstederne på et kort.

Altid et udleveringssted i nærheden

I Danmark har vi 1.550 udleveringssteder, der ofte har lange åbningstider – heriblandt næsten 500 Pakkebokse. Og som en del af PostNord kan vi tilbyde dine kunder frit valg blandt vores 6.000 udleveringssteder i Norden.

Sammen med DPD opbygger vi Europas største distributionsnetværk for e-handel. Det betyder, at selv dine kunder i Tyskland, Belgien, Holland, Luxembourg, Frankrig, Østrig, Estland, Letland og Litauen frit kan vælge mellem vores mange udleveringssteder.

Det eneste, du skal gøre, er at implementere webservices i din netbutik. Klik og se, hvordan du kommer i gang med Vælg Selv Udleveringssted.

Kontakt os på telefon 70 11 12 30, hvis du vil vide mere om Vælg Selv Udleveringssted.

.