Pakker 7 dage om ugen

Vi leverer ud fra dine kunders ønsker. Også lørdag og søndag.

Et godt køb på nettet handler også om god levering

Vi gør alt, hvad vi kan, for at det skal være nemt for dig at drive netbutik og let for dine kunder at få deres varer leveret, hvor og når det passer dem.

Vi leverer også dine varer lørdag og søndag

Vi omdeler pakker i vores stærke netværk 7 dage om ugen.

Dine kunder kan hente deres pakker dag-til-dag i hele landet. Vi leverer til alle åbne posthuse, pakkebokse samt Collect In-store-butikker. Et mindre antal posthuse er lukket lør- og søndage. Posthusenes åbningstider kan ses på Find os. Vi anbefaler, at du viser posthusenes åbningstider i din check out ved hjælp af vores API.

Det er afgørende, at din hjemmeside afstemmer kundernes forventninger til weekendlevering i din checkout og på hjemmesiden generelt. Det øger din konverteringsrate og giver tilfredse kunder, når du fortæller dem, at de kan hente pakken på et udleveringssted allerede i morgen – også lørdag og søndag. Giv samtidig dine kunder mulighed for selv at vælge, hvilket udleveringssted passer dem bedst. Læs mere om Vælg Selv Udleveringssted her.

Hvis du samarbejder med os, får du en konkurrencefordel foræret. Du får dagens omsætning med alle ugens dage. Dine kunder kan således få leveret til et udleveringssted i hele Danmark fra dag til dag uagtet, hvilken dag på ugen de bestiller.

Vi kan hente – eller du kan indlevere - dine pakker lørdag og søndag og dine kunder kan hente deres bestillinger allerede dagen efter. ​

Skal du indlevere pakkerne, kan du gøre det på udvalgte posthuse og erhvervsindleveringssteder. Se hvilke her.