Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
Levering lørdag

Lørdagslevering

Vi leverer ud fra dine kunders ønsker. Også om lørdagen.

Et godt køb på nettet handler også om god levering

Vi gør vi alt, hvad vi kan, for at det skal være nemt for dig at drive netbutik og let for dine kunder at få deres varer leveret, hvor og når det passer dem.

Vi leverer også dine varer om lørdagen

Vi er den eneste store spiller på markedet, der leverer pakker om lørdagen.

PostNord Danmark har ikke hjemmelevering om lørdagen. Til gengæld kan dine kunder fortsat modtage pakker på landets 1100 posthusene og 475 pakkebokse om lørdagen. Hvis du samarbejder med os, får du altså en klar konkurrencefordel foræret. Varer, du sender af sted fredag, kan dine kunder hente på deres foretrukne udleveringssteder allerede lørdag – to dage tidligere end normalt.

Det er afgørende, at din hjemmeside afstemmer kundernes forventningerne til lørdagslevering i din checkout og på hjemmesiden generelt. Det øger din konverteringsrate og giver tilfredse kunder, når du fortæller dem, at de kan hente pakken på et udleveringssted lørdag.

Du kan vise dine kunder, at de har mulighed for lørdagsomdeling ved at lægge lørdagsbanneret på din hjemmeside.

Giv samtidig dine kunder mulighed for selv at vælge, hvilket udleveringssted passer dem bedst. Læs mere om Vælg Selv Udleveringssted her.

E-handel i Norden - ny rapport

E-handlen fylder mere og mere i nordboernes liv. I 2018 købte vi fysiske varer for over 320 mia. SEK via nettet, og det tal forventes at stige. PostNord måler hver måned nordboernes adfærd inden for e-handel og beskriver vigtige ligheder og forskelle mellem landene i rapporten E-handel i Norden.

I årets rapport ser vi nærmere på kunstig intelligens, og hvad forbrugerne mener om den nye teknologi. Desuden beskriver vi, hvilke udenlandske markedspladser de nordiske forbrugere handler på, og meget andet.

Få en dybere indsigt i de nordiske forbrugeres vaner og forventninger til netbutikkerne i vores analyse.

Bestil den seneste e-handelsrapport

.