Fleksibel levering

Leveringen en integreret del af købsbeslutningen. Forbrugerne vil selv bestemme, hvor og hvornår pakken skal leveres og handler gerne igen, hvis de har haft en god oplevelse med leveringen. Derfor tilbyder vi leveringsformer, der gør det nemt og trygt for dine kunder at handle i din netbutik.

Dine kunder er vilde med fleksibel levering

Lad kunderne bestemme, hvor de vil hente pakken

Selvom flertallet af de danske forbrugerne foretrækker at få pakken leveret til døren, vælger stadigt flere selv at hente pakken på et udleveringssted. Vælg Selv Udleveringssted er en service, som gør det nemt for dine kunder at modtage pakker, hvor og hvornår det passer dem – fx i det lokale supermarked eller i Pakkeboksen. I Danmark har vi mere end 2.000 udleveringssteder at vælge imellem – ofte med lange åbningstider.

Læs mere om Vælg Selv Udleveringssted​

Garanteret levering - hver gang

Med FlexChange og Modtagerflex leverer vi pakken på et aftalt sted på din kundes adresse fx i skuret eller ved bagdøren. På den måde får din kunde pakken i første forsøg og slipper dermed for at hente anmeldte pakker på posthuset. Det betyder også, at der kommer færre uafhentede pakker retur til dig.

Læs mere om FlexChange

Og dine kunder kan give PostNord en engangsfuldmagt til at stille en specifik pakke på adresse eller hos naboen, når pakken er på vej. Det er en meget fleksibel løsning for din kunde, som ikke længere behøver at beslutte sig i din check out.

Det er nemt at komme i gang

 • Delivery Checkout

  En widget til din netbutik, som gør det nemt for kunderne at vælge, hvordan den vare, de har købt, skal leveres.

  Mere om Delivery Checkout
 • Collect In-store

  Giver kunden mulighed for at hente pakken i din butik.

  Mere om Collect In-store
 • FlexChange

  I stedet for at vi lægger pakken til afhentning på posthuset eller i Pakkeboksen, kan du nu omdirigere din pakke, når den er på vej til dig.

  Læs mere om FlexChange
 • Pakker 7 dage om ugen

  NYHED: Fra den 28. februar 2021 omdeler vi Collect-pakker til vores stærke netværk – 7 dage om ugen. Vi leverer til alle åbne posthuse, pakkebokse samt Collect In-store-butikker

  Læs mere om levering lørdag og søndag
 • Pakkeboksen

  Hent pakker i Pakkeboksen. Du finder Pakkeboksen over hele landet, og det er nemt og hurtigt at bruge den.

  Læs mere om Pakkeboksen
 • Modtagerflex

  Lav en aftale med os om levering af dine pakker, så du kan modtage, selv når du ikke er hjemme.

  Læs mere om Modtagerflex
 • Opret en kundeaftale

  Sender du pakker, paller eller større brevmængder regelmæssigt, har du mulighed for at få en kundeaftale med PostNord, der giver en række fordele i forhold til at sende breve, pakker og gods.

  gods. Læse mere om at oprette en aftale
 • Tilmeld dig nyheder

  Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på? Så klik og udfyld formularen.

  Tilmeld dig nyheder

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Klik ind og få et tilbud på dine forsendelser beregnet på din virksomhedsprofil.

Se mere