Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Vores løsninger

Vi tilbyder en lang række forskellige kommunikations- og logistikløsninger til private og virksomheder. Vi hjælper dig med at nå dine modtagere i rette tid – sikkert og effektivt.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

E-handel

Levering spiller en stadig større rolle i forbrugernes oplevelse, når de handler online. Det er mindst lige så vigtigt, hvordan du leverer, som hvad du leverer. Vi ved, hvordan du kommer nutidens e-handelsforbrugere i møde på deres præmisser.

Supply Chain og Logistik

Vi forenkler din logistik i hele distributionskæden, så du kan fokusere på det vigtige. Vi kan hjælpe dig, uanset om du vil sende små pakker eller containerlast – til naboen eller jorden rundt.

Mail Services

Der er meget tid at spare ved at lade PostNord overtage posthåndteringen i din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at gøre din interne processer mere effektive, så du får mere tid til at drive din virksomhed.

TPL

Vokser din virksomhed hurtigt med stigende lagervolumener? Har I brug for mere lagerplads og for at effektivisere hele logistikkæden? Vi tilbyder totalløsninger inden for logistik til virksomheder i forskellige brancher.

Breve og pakker

Vores pakke- og brevtjenester giver mange forskellige muligheder for at sende forsendelser.

Markedsføring og kommunikation

Vi tilbyder mange forskellige tjenester inden for reklame. Udgangspunktet er effektive løsninger, som hjælper dig med at nå de rigtige kunder med det rigtige tilbud på det rigtige tidspunkt.

Virksomhedskommunikation

PostNord tilbyder både fysiske og digitale løsninger, når du vil sende fakturaer, årsopgørelser, kontoudskrifter, aftaler eller HR-dokumenter som f.eks. lønsedler.

Gods

Dokumenteret leveringskvalitet, direkte kontakt til godsspecialister, fleksibilitet i dine forsendelser, muligheden for at få skræddersyet løsninger og dag-til-dag leveringer.

Vi har logistik løsningen til dig.

Guides

Se og hent vores onlinemanualer, der guider dig i brugen af vores værkøjer som f.eks. Pacsoft, Kundeportalen og Min Side m.m.

Omnichannel kommunikation

Omnichannel kommunikation giver en modtagertilpasset kommunikations- og varemærkeoplevelse i flere kanaler.

Scanning

Vil du modtage din virksomheds breve i et samlet flow? Så kan vi hjælpe dig via vores digitaliseringsvirksomhed PostNord Scanning.

Find løsninger til dig

Ny virksomhed

Når du starter egen virksomhed, er der mange praktiske forhold, du skal tage stilling til. Det kan eksempelvis være, hvordan dine varer, breve og andet kommer frem til dine kunder.

Små og mellemstore virksomheder

Dine behov er unikke, uanset om din virksomhed er lille eller lidt større. Vi tilpasser vores logistik- og kommunikationstjenester, så de kan håndtere dine udfordringer bedst muligt.

Store virksomheder og organisationer

Dine udfordringer og behov er unikke. Med vores specialtilpassede kommunikations- og logistikløsninger får du hjælp til præcis det, du har behov for – hverken mere eller mindre.

De mest almindelige værktøjer og services

Kundeportalen

Få et unikt overblik over dine pakker med PostNord Customer Portal.

MyPack Collect

Send pakker, der vejer maks. 20 kg, til kunder med levering til udleveringssteder i Norden og Europa.

MyPack Home

Send pakker direkte hjem til modtageren i Norden og Europa.

PostNord Parcel

Levering af pakker fra virksomheder til virksomheder indenrigs – alle hverdage.

PostNord Pallet

Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

PostNord Groupage

Send stykgods eller Groupage, som vi kalder det, med PostNord, og gør det nemmere for både dig selv og din kunde.

Erhvervsbreve

Når du sender mange breve samtidig med individuelle meddelelser som f.eks. kontoudtog, fakturaer, opkrævninger eller anden forretningsmæssig korrespondance.

Magasinpost

Med Magasinpost kan du sende kataloger, magasiner og medlemsblade til en stor gruppe modtagere flere gange om året.

Quickbreve Erhverv

Når du som virksomhed ønsker, at brevet skal nå hurtigt frem.