Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
ERHVERV

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

Derfor har vi skabt helt enkle, transparente onlineprocesser. Benyt vores tilbudsberegner, opret en kundeaftale eller book et møde med en rådgiver - alt sker online i få steps. Eller tjek virksomhedsuniverset, hvor du bliver guidet godt i gang. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 11 12 30.

Beregn et tilbud

Benyt vores online tilbudsberegner, der på baggrund af din forsendelsesprofil giver dig et tilbud på dine forsendelser. 

Beregn tilbud

Kundeaftale

Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

Få kundeaftale

Virtuelt møde

Har du brug for et møde med en PostNord rådgiver, så kan du booke et onlinemøde når det passer ind i din kalender.

 Book onlinemøde

Kom godt i gang

Vi har oprettet et univers til dig som erhvervskunde, der step-by-step guider dig godt i gang som kunde hos os.

Kom godt i gang

Skal teksten i section 3?

Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test Dette er en test

Servicebesked

Pas på fup-beskeder

Der bliver i øjeblikket sendt fup-sms’er og fup-mails om pakkelevering. Du kan holde dig orienteret om falske beskeder på postnord.dk og på vores Facebookside. Bemærk, at vi sender en SMS med et betalingslink, hvis du skal betale importmoms for en forsendelse. Vi anbefaler, at du henter app'en Mit Digitale Selvforsvar, der giver hurtig information om fup-beskeder. Her finder du også konkrete råd og tips, som kan hjælpe dig til en tryggere digital hverdag.

.