Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Få din hverdagshelt på frimærke

05_Postnord_Hverdagens_Helte3840x2140px.jpg

For første gang nogensinde får fem nulevende, ikke-royale personer plads på et frimærke, og du kan være med til at bestemme, hvem der fortjener den sjældne hæder.

PostNord har i samarbejde med Falck reserveret den fornemme plads på en stribe nye frimærker til én af hverdagens helte fra hver region i Danmark.

Helte optræder ikke kun på film, men findes i vores omgangskreds, nabolag eller på vores arbejde. De er hverken udstyret med røntgensyn eller flyveevner, men med superkræfter i form af overskud, hjælpsomhed og en vilje til at gøre en forskel i andre menneskers liv.

Hver dag oplever Falck danskernes heltegerninger over hele landet. De ansatte ser dedikationen og uselviskheden hos mennesker, der smider alt, hvad de har i hænderne for at hjælpe andre. PostNord har en unik mulighed for at hylde lige netop dem, der træder til, hjælper, støtter og viser omsorg for vores medmennesker – nemlig på frimærket, som er nemlig en ganske særlig hædersplads, der i over 160 år har været forbeholdt kongelige samt afdøde videnskabsfolk og kulturpersonligheder.

Kender du en hverdagshelt, der fortjener at komme på frimærke, kan du nemt nominere vedkommende ved at fortælle os, hvorfor netop din kandidat er en hverdagshelt.

Sådan foregår det:

 

  • Du kan nominere en hverdagshelt fra 1. marts til og med 21. marts 2021.
  • En jury fra PostNord og Falck udvælger de fem bedste kandidater i hver region.
  • Danskerne kan stemme på deres favorit her på siden til og med 4. april.
  • En ekstern jury kårer de endelige vindere blandt de kandidater, der har fået flest stemmer.
  • Vinderne offentliggøres 13. april og bliver fejret på Falck Museet på Egeskov Slot d. 29. maj.
  • De fem vindere tegnes af Thomas Thorhauge fra Politiken og udgives på frimærke 16. september 2021.

Nominér din hverdagshelt