PostNord Groupage

Kom hurtigt og nemt igang med at sende stykgods - benyt vores tilbudsberegner, opret en kundeaftale eller book et møde med en erhvervsrådgiver. Alt sker online i få steps. Klik på knappen nedenfor og vælg, hvad der passer dig.

Din løsning til stykgods i Danmark og Norden

Vi leverer både småt og stort stykgods sikkert og effektivt med PostNord Groupage

Med en erhvervskundeaftale får du:

En samlet logistikløsning

Adgang til at sende stykgods, paller, pakker - samt vores øvrige produkter

Kundeportaler, der giver dig et komplet overblik over alle dine forsendelser

Transport af stykgods og paller fra dag-til-dag til hele Danmark og store dele af Norden

Nem selvbetjening i vores online bookingsystemer

Søger du en nem og pålidelig løsning til transport af stykgods? Med PostNord Groupage sørger vi for, at dit stykgods bliver afhentet og leveret til tiden - uanset hvor det skal hen.

Med mere end 100 terminaler tilbyder vi markedets bedste leveringstider og leverer dag-til-dag inden kl. 16 i det meste af Danmark samt i store dele af Norden, og selvfølgelig med Track & Trace hele vejen. Vi kan også kombinere dit stykgods med dine paller, så du kun skal bekymre dig om én løsning til alle dine forsendelser.

Med PostNord Groupage får du mulighed for:

 • levering til virksomheder og private
 • hurtig levering i hele Norden
 • Track & Trace hele vejen
 • kombinationsmuligheder med dine paller

Min Side gør det nemt og overskueligt for dig

Når du bliver oprettet som kunde hos PostNord, får du adgang til ’Min Side’, hvor du har mulighed for at hente statistikker over dine sendinger, kommunikere direkte med kundeservice og få overblik over dine fakturaer. Derudover kan du altid se status på dine nuværende sendinger og booke dine transporter direkte.

Vi klarer de helt store partier

Behøver du transporter af større partier, kan du klikke her og læse mere PostNord Part og Full Load.

Hvad er stykgods?

Stykgods (PostNord Groupage) skal forstås som det gods, der er for stort til at blive sendt som pakker, men ikke nødvendigvis passer på paller. Det omhandler oftest mere uhåndterbart gods i forskellige former og størrelser såsom cykler, parasoller, møbler o. lign.

Vil du vide mere?

Læs mere i faktaarket om PostNord Groupage, eller ring til Kundeservice på 70 11 12 30.

Ekstra serviceydelser til dine stykgodstransporter

Du kan tilvælge en række serviceydelser, så leveringen af din PostNord Pallet passer til dine og dine kunders behov:

 • Farligt gods
  Hos PostNord tilbyder vi afhentning og levering af farligt gods. Med fuldt fokus på gældende lovgivning samt ADR-konventionens bestemmelser sørger vi for, at vores kunder sikkert og forsvarligt får transporteret deres farlige gods til leveringsstedet
 • Telefonisk varsling på dagen
  Du kan tilvælge, at vi varsler din kunde telefonisk samme dag, som godset vil blive leveret
 • Indbæring i forbindelse med leveringen
  Ønsker du, at indholdet på pallen skal bæres ind til et bestemt sted hos modtageren, kan du tilvælge serviceydelsen Indbæring
 • Flexlevering
  Med Flexlevering kan du få godset leveret forsvarligt på adressen selvom modtageren ikke er hjemme. Uanset om modtageren ønsker aflæsning i garagen, ved bagdøren eller under halvtaget, sørger PostNord for at dit gods kommer frem
 • Tidsbegrænset levering om morgenen
  Med Levering før 09.00 eller Levering før 12.00 kan du sikre, at dine forsendelser når tidligt frem. Vi sørger for levering af dine forsendelser inden kl. 9:00 eller kl. 12:00, mandag til fredag
 • Palleudveksling
  Gods kan sendes på forskellige typer af paller, hvortil der kan rekvireres udvekslingsordning på godkendte paller
 • Returkørsler
  Du kan få dine sendinger retur med det samme, hvis sendingen af en årsag ikke kan afleveres på modtageradressen
 • Genudbringning
  Hvis modtageren af godset ikke træffes på afleveringstidspunktet, afleverer vi en anmeldelsesblanket, som modtageren kan benytte til at kontakte os og aftale nyt afleveringsforsøg

Ekstra forsikring

Gennem PostNord og Tryg Forsikring, kan du tegne en ekstra forsikring for gods og paller. PostNord erstatter efter rammerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser 2015 (NSAB 2015), hvor alle forsendelsestyper erstattes op til 8,33 SDR pr. kg. Men sender du værdifulde varer, kan du vælge at tegne en transportforsikring enten fra gang til gang eller på årsbasis. Klik og læs mere Forsikring.

Og vi kombinerer selvfølgelig også gerne dine sendinger

Det skal være nemt for dig og din virksomhed

 

Alt sker online i få steps

ERHVERV

Beregn et tilbud


Benyt vores online tilbudsberegner, der på baggrund af din forsendelsesprofil giver dig et tilbud på dine forsendelser.

ERHVERV

Få en kundeaftale


Opret en kundeaftale online med det samme, så er du klar til at sende dine forsendelser med PostNord inden for 24 timer.

ERHVERV

Book et onlinemøde


Har du brug for et møde med en PostNord erhvervsrådgiver, så kan du booke et onlinemøde når det passer ind i din kalender.

Relaterede services

PostNord presse

Kurer i Danmark

PostNord kan tilbyde en fleksibel indenrigs kurerservice, der dækker alt fra ad hoc hasteforsendelser til regelmæssige specialtransporter og skræddersyede løsninger.

Vi kan hente dine breve og pakker

PostNord Pallet

Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

Part Loads dør til dør-tjeneste for dig, der ønsker at sende forskellige typer af gods

PostNord Part Loads

PostNord Part Loads er en fleksibel og økonomisk dør til dør-tjeneste for dig, som vil sende forskellige typer af gods. Du kan sende både enkeltforsendelser og mere komplekse transporter – vi har løsningerne til dine behov.

Farligt indhold for paller og gods

Farligt indhold

Sender du paller og gods med farligt indhold, skal du overholde gældende regler for tilladt indhold, mærkning, emballering og dokumentation.

InNight

Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne allerede inden, deres dag er begyndt.

Køb frimærker

Tilmeld dig nyheder

Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på? Så klik og udfyld formularen.