Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Godstransport

Få et tilbud og kom hurtigt og nemt i gang med at sende stykgods. Alt sker online i få steps. Klik på knappen nedenfor for at komme i gang.
Bestil et tilbud

Godstransport i Danmark og Norden

Hos PostNord tilbyder vi godstransport til Danmark og resten af Norden. Med vores transportløsning kaldet ’Groupage’ sørger vi for, at dit stykgods bliver afhentet og leveret til tiden - uanset hvor det skal hen. Vi har mere end 100 terminaler og tilbyder derfor markedets bedste leveringstider samt dag-til-dag levering inden kl. 16 i det meste af Danmark samt i store dele af Norden, og selvfølgelig med track & trace hele vejen. Vi kan også kombinere dit stykgods med dine paller, så du kun skal bekymre dig om én løsning til alle dine forsendelser.

Med en kundeaftale hos os får du:

120-circle-device-laptop.svg

Adgang til "Min Side"

Med adgang til din egen online portal "Min Side" kan du trække relevante rapporter, track & trace, booke forsendelser og meget mere.

120-circle-sustainability.svg

En grønnere virksomhedsprofil

Siden 2019 har vi reduceret vores CO2 udslip med 73%, og vi arbejder videre på dem grønne omstilling.
Læs mere her.

120-circle-medium-business.svg

Én udbyder til alle forsendelser

Adgang til at sende paller, stykgods, pakker samt vores øvrige produkter i én løsning.

120-circle-hourglass.svg

Hurtig levering

Transport af paller og stykgods med dag-til-dag levering i Danmark og store dele af Norden.

Godstransport i en enkel og unik løsning

Vi kalder vores stykgodstransport for ’Groupage’. Den dækker over enkle transportløsninger med en lang række unikke muligheder. Med PostNord Groupage får du:

 • Levering til virksomheder og private
 • Hurtig levering i hele Norden
 • Track & trace hele vejen
 • Kombinationsmuligheder med dine paller
 • Adgang til din egen online portal med forsendelsesstatistik, dagspuls, m.m.

Søger du en nem og pålidelig løsning til transport af stykgods? Med PostNord Groupage sørger vi for, at dit stykgods bliver afhentet og leveret til tiden - uanset hvor det skal hen.

Med mere end 100 terminaler tilbyder vi markedets bedste leveringstider og leverer dag-til-dag inden kl. 16 i det meste af Danmark samt i store dele af Norden, og selvfølgelig med track & trace hele vejen. Vi kan også kombinere dit stykgods med dine paller, så du kun skal bekymre dig om én løsning til alle dine forsendelser.

Ekstra serviceydelser til dine stykgodstransporter

Du kan tilvælge en række serviceydelser, så leveringen af din PostNord Pallet passer til dine og dine kunders behov:

 • Farligt gods
  Hos PostNord tilbyder vi afhentning og levering af farligt gods. Med fuldt fokus på gældende lovgivning samt ADR-konventionens bestemmelser sørger vi for, at vores kunder sikkert og forsvarligt får transporteret deres farlige gods til leveringsstedet.

 • Telefonisk varsling på dagen
  Du kan tilvælge, at vi varsler din kunde telefonisk samme dag, som godset vil blive leveret.

 • Indbæring i forbindelse med leveringen
  Ønsker du, at indholdet på pallen skal bæres ind til et bestemt sted hos modtageren, kan du tilvælge serviceydelsen "Indbæring".

 • Flexlevering
  Med Flexlevering kan du få godset leveret forsvarligt på adressen, selvom modtageren ikke er hjemme. Uanset om modtageren ønsker aflæsning i garagen, ved bagdøren eller under halvtaget, sørger PostNord for, at dit gods kommer frem.

 • Tidsbegrænset levering om morgenen
  Med levering før 09.00 eller levering før 12.00 kan du sikre, at dine forsendelser når tidligt frem. Vi sørger for levering af dine forsendelser inden kl. 9.00 eller kl. 12.00 mandag til fredag.

 • Palleudveksling
  Gods kan sendes på forskellige typer af paller, hvortil der kan rekvireres udvekslingsordning på godkendte paller.

 • Returkørsler
  Du kan få dine sendinger retur med det samme, hvis sendingen af en årsag ikke kan afleveres på modtageradressen.

 • Genudbringning
  Hvis modtageren af godset ikke træffes på afleveringstidspunktet, afleverer vi en anmeldelsesblanket, som modtageren kan benytte til at kontakte os og aftale nyt afleveringsforsøg.

Med ’Min Side’ bliver det nemt og overskueligt at sende gods

Når du bliver oprettet som kunde hos PostNord, får du adgang til ’Min Side’. På Min Side kan du booke forsendelser, kommunikere direkte med kundeservice og track & trace. Derudover kan du få overblik over dine fakturaer, hente kvalitetsrapporter og meget mere, der kan hjælpe dig til at optimere dine logistikprocesser.

Ekstra forsikring til din godstransport

PostNord erstatter efter rammerne i Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser 2015 (NSAB 2015), hvor alle forsendelsestyper erstattes op til 8,33 SDR pr. kg. Men sender du værdifulde varer, kan du gennem PostNord og Tryg Forsikring, tegne en ekstra forsikring for paller og gods.

Det skal være nemt at sende paller og gods

 

Se hvordan du gør her:

ERHVERV

Bestil et tilbud


Har du fast dagligt behov for at sende paller eller stykgods, anbefaler vi dig at benytte vores tilbudsberegner og få tilsendt et tilbud på dine forsendelser.

Bestil tilbud

Palletransport og andre services

Send paller med PostNord

Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

PostNord Part Loads

PostNord Part Loads er en fleksibel og økonomisk dør-til-dør tjeneste for dig, som vil sende forskellige typer af gods. Du kan sende både enkeltforsendelser og mere komplekse transporter – vi har løsningerne til dine behov.

Kurer i Danmark

PostNord kan tilbyde en fleksibel indenrigs kurerservice, der dækker alt fra ad hoc hasteforsendelser til regelmæssige specialtransporter og skræddersyede løsninger.

Farligt gods

Sender du paller og gods med farligt indhold, skal du overholde gældende regler for tilladt indhold, mærkning, emballering og dokumentation.

InNight

Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne, allerede inden deres dag er begyndt.

Cykelbude i København

PostNords cykelbude er spredt udover København. Det betyder, at de altid er nær dig og er klar til at levere din forsendelse hurtigt og miljøvenligt.

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om du skal vælge palletransport, godstransport eller en hel tredje af vores løsninger? Så kontakt vores kundeservice for erhvervskunder. De sidder klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål.

Kontakt Kundeservice