Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

PostNord Part og Full Load

PostNord Part og Full load er en dør til dør-tjeneste for dig, der ønsker at sende Part og Full Load til Danmark og Norden.
Få et tilbud på Full og Part loads

Part og Full load til Danmark og Norden

PostNord Part og Full load er en dør til dør-tjeneste for dig, der ønsker at sende større partier til og fra Danmark og Norden.

Fordele med PostNord Part og Full Load

Direkte

Godset afhentes hos dig og leveres direkte til modtageren uden nogen form for mellemliggende terminalhåndtering.

Nemt

Du booker direkte til vores disponenter, der løbende holder dig opdateret på din transport

Omfattende

Vi er repræsenteret i hele Norden og laster op til 42 ton.

Fleksibelt

Har du særlige krav eller ønsker til dine transporter, finder vi sammen den bedste løsning til dig.

Transport af part og full loads i Danmark og Norden er en af PostNords absolutte spidskompetencer. Med omkring 200 lastbiler dedikeret til transporter af part og full loads er vi stærkt repræsenteret på de Nordiske markeder og kan afhente og levere dine forsendelser nemt og sikkert, uanset om de skal til Haderslev eller Helsinki – og vi stræber altid efter at levere dag-til-dag.

Til part og full loads tilbyder vi:

  • transporter på op til 30 ton (42 ton med modulvogntog)
  • hurtig levering til hele Norden
  • komplet håndtering af toldpapirer
  • direkte kontakt til disponenter
  • åbent for henvendelser fra kl. 08.00-05.00

Få et tilbud

Vi sidder klar ved tasterne til at strikke et tilbud sammen til dit transportbehov, så ring til vores eksperter på +45 52 29 50 01 og hør mere.

Vi håndterer langt de fleste transporter, men har du specielle behov, sidder vores eksperter også klar til at finde en skræddersyet løsning til dig.

Mindre forsendelser af stykgods og paller

Søger du transport af mindre forsendelser af paller eller stykgods, eller en kombination af begge, klarer vi selvfølgelig også det. Klik og læs mere om vores stykgods- og palletransporter.

Få et tilbud på Full og Part loads

Har du fast behov for at sende transporter op til 42 ton, vil vi gerne give dig et godt tilbud på dine forsendelser

Klik og udfyld

Relaterede services

Send paller med PostNord

Uanset om du sender paller til virksomheder eller private i Danmark, Norden eller Europa, skal du kun bruge PostNord Pallet.

PostNord Groupage

Send stykgods eller Groupage, som vi kalder det, med PostNord, og gør det nemmere for både dig selv og din kunde.

Kurer i Danmark

PostNord kan tilbyde en fleksibel indenrigs kurerservice, der dækker alt fra ad hoc hasteforsendelser til regelmæssige specialtransporter og skræddersyede løsninger.

InNight

Med vores logistiktjeneste InNight kan du sove trygt om natten, mens dine varer transporteres sikkert og når frem til kunderne, allerede inden deres dag er begyndt.

Farligt gods

Sender du paller og gods med farligt indhold, skal du overholde gældende regler for tilladt indhold, mærkning, emballering og dokumentation.

Tilmeld dig nyheder

Vil du holdes opdateret med viden om vores mange fleksible muligheder for at sende og modtage på? Så klik og udfyld formularen.