Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Paller og godstransport

- godstransport til Danmark, Norden og Nordatlanten
Få et tilbud

Transport af paller og gods i store og små partier

Hos PostNord løser vi alle dine transportbehov. Med udgangspunkt i et af Nordens største distributionsnetværk håndterer vi alt fra mindre forsendelser af paller og gods til store partier af part- og full loads, og vi leverer både til virksomheder og private i Danmark, Sverige, Norge, Finland samt Nordatlanten.

Læs mere om vores palle- og godstransporter nedenfor eller send en forespørgsel nu og få et tilbud.

Godstransport

Med PostNord Groupage, som vi kalder vores stykgodstransport, har du kun brug for én løsning. Uanset om dit stykgods skal leveres til virksomheder eller private i Danmark eller Norden, kan du bruge den samme label og stregkode på alle dine forsendelser.

PostNord Pallet Danmark og Norden

Vi afhenter dine paller hos dig, samler alt til én leverance og transporterer til modtagerens dør i Danmark og resten af Norden. Palletransporten kan spores nemt via ’Min Side’ portalen, når du har behov for det.

PostNord Part Loads

PostNord Part Loads er en dør til dør-tjeneste for dig, som ønsker at sende forskellige typer af gods. Det vil sige, at godset afhentes hos dig og transporteres direkte til modtageren uden nogen mellemliggende terminalhåndtering.

PostNord Pallet Nordatlanten

Med PostNord Pallet transporterer vi dine store og små pallepartier nemt og sikkert til Færøerne, Island og Grønland.

Få et tilbud på dine palle- og godsforsendelser

Har du fast behov for at sende paller og gods, vil vi gerne give dig et godt tilbud på dine forsendelser

Klik og udfyld

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores palletransport, transport af gods eller andre ydelser, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for erhvervskunder via telefonen eller ved at udfylde vores online formular, som du finder ved at klikke på knappen her:

Kontakt kundeservice
Kontakt kundeservice