Spring til indhold Gå til hovednavigation Gå til sprogvælgeren
I Danmark henter vi din returpakke hos såvel private som virksomheder. I Danmark henter vi din returpakke hos såvel private som virksomheder.
Erhverv Returforsendelser

PostNord Return Pick Up

Fordele med PostNord Return Pickup
  • Nemt – kunden booker afhentning af sine returforsendelser, som må veje op til 35 kg.
  • Fleksibelt – vi henter returforsendelserne ved døren og leverer dem til returmodtagerens dør.
  • Hurtigt – returforsendelserne når normalt returmodtageren næste hverdag.

Book afhentning af tungere returforsendelser

Vil du kunne tilbyde dine kunder en nem metode til at sende returforsendelser på op til 35 kg? Så er PostNord Return Pickup noget for dig.

Det har aldrig været nemmere at returnere tungere og uhåndterlige varer. Med vores tjeneste Return Pickup kan du gøre det nemt for dine kunder at booke afhentning af returforsendelser. Vi henter returforsendelserne ved døren og leverer dem til returmodtagerens dør.

Sådan booker du afhentning med PostNord Return Pickup

Der er flere måder at booke afhentning af returforsendelser på:

  • book afhentning af returforsendelse i Pacsoft Online eller et andet transportadministrationssystem (TA-system), som er godkendt af PostNord
  • via formularen Returgodsafhentning her på hjemmesiden
  • ring til os på telefon 70 11 12 30
  • det er muligt at indlevere på et af vores servicesteder. Her er den maksimale vægt begrænset til 20 kg og længden til 1,5 m

Returafsenderen kan i forbindelse med booking vælge afhentning i dagtimerne indtil kl. 17.00.

Hvis kolliet overstiger den maksimale længde og/eller omkreds, debiteres der kun gebyr for det overskredne maksimummål. Dette gebyr fremgår af PostNords til enhver tid gældende prisliste.

Levering

PostNord Return Pickup når normalt returmodtageren næste hverdag. Leveringstiden kan være længere til visse destinationer. Se de præcise leveringstider. Levering kan ske til returmodtagerens dør. Hvis kolliet af en eller anden grund ikke kan leveres, kan returmodtageren afhente det på PostNords servicested. Se de fuldstændige betingelser.

Miljø

Vores virksomhedssystem er certificeret af Bureau Veritas Certification Sverige AB og opfylder kravene i ISO 14001.

Afhentning

Du bestiller afhentning af returpakken (PostNord Return Pick Up) via PacSoft Online eller et andet forsendelsessystem, der kan sende data til PostNord. Vi medbringer en label, som vi sætter på pakken, sørger for at scanne den, hvorefter vi sender pakken retur til dig. Når du bestiller inden kl. 16, henter vi retur- pakken næste hverdag, normalt i tidsrummet kl. 8-16.

Er kunden der ikke til at aflevere pakken til os, lægger vi returlabelen i brevkassen, så din kunde kan aflevere pakken på et af vores udleveringssteder.

Afhentning hos din virksomhedskunde i Sverige, Finland, øvrige EU-lande og Schweiz sker på samme måde. For Norge sker bestilling via Kundeservice.

Du faktureres først når kunden anvender Returlabelen.

Forsikring

Til alle lande er det muligt at tegne en transportforsikring, så indholdet er dækket op til 100.000 kr. Forsikring tegnes i PacSoft Online eller ved at sende en mail til transportforsikring@postnord.com.

Klik og læs mere om Forsikring.

Elektronisk data på din pakke – EDI

Du skal levere elektronisk transportordre til PostNord med oplysninger om hver enkelt pakke i EDI-format (Electronic Data Interchange).

Track & Trace – følg pakken

Alle pakker kan følges med Track & Trace.

Brug for at vide mere?

Vil du høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at ringe til os på 70 11 12 30.

Vægt og mål for PostNord Return Pick Up

Vægt og mål

PostNord Return Pick Up i Danmark, Sverige, Norge og FinlandMaks. længde 175 cm
Længde + den største omkreds målt i anden retning end længden = 300 cm
Vægten er højst 35 kg
Vi accepteres indtil videre uden tillæg pakker i Danmark med længde 220 cm, og længde + største omkreds = 360 cm
PostNord Return Pick Up i EU-lande og SchweizMaks. længde 175 cm, og længden + den største omkreds målt i anden retning end længden = 300 cm
Vægt højst 31,5 kg

Tillægsservices

Udleveringsadvisering

Kolli med tillægstjenesten Udleveringsadvisering kræver transportinstruktion, se punktet Transport-EDI. Der sendes en sms og/eller e-mail til et telefonnummer eller en e-mailadresse, der er oplyst, den dag, pakken er leveret til returmodtageren. Tillægstjenesten Udleveringsadvisering kan ikke bruges til modtagere med landpostservice.

Begrænset mængde farligt gods

Varer/stoffer, der er klassificerede som farligt gods, må ikke sendes med PostNord. Visse såkaldt begrænsede mængder farligt gods må dog sendes med PostNord Return Pickup. Kunden har ansvaret for, at de krav, der stilles om Begrænset mængde farligt gods i reglerne om ADR-S vedrørende klassificering af stoffer, emballage og mærkning, opfyldes.

Ny udbringning

Med tillægstjenesten Ny udbringning kan returmodtageren anmode om endnu et udbringningsforsøg til returmodtagerens leveringsadresse. Det bestilles via kundeservice på telefon 70 11 12 30.

Vareforsikring

Det er muligt via PostNord at tegne en vareforsikring hos et eksternt forsikringsselskab under forudsætning af, at forsendelsens indhold ikke strider mod reglerne i PAKN, disse Særlige Betingelser eller betingelserne for Vareforsikring. For vareforsikring gælder forsikringsbetingelser.

Relaterede services

Brug Pacsoft vores transportværktøj

Pacsoft

Vores internetbaserede transportværktøj, som indeholder mange smarte funktioner, er gratis for vores aftalekunder.

PostNord Return Drop Off

Gør det nemt for dine kunder at returnere en pakke på op til 20 kg og giver dig fuld kontrol over dine returneringer.

Opret en kundeaftale

Opret en kundeaftale

Sender du pakker, paller eller større brevmængder regelmæssigt, har du mulighed for at få en kundeaftale med PostNord, der giver en række fordele i forhold til at sende breve, pakker og gods.

.