Spring navigation over og søg
Begrænset support til Internet Explorer. Du kan opleve problemer med flere af funktionerne, da Internet Explorer er forældet. For en bedre oplevelse og fuld funktionalitet, anbefaler vi, at du skifter over til Chrome, Edge, Firefox eller en lignende browser.

Produkt- og prisændringer i 2022

1. januar 2022 træder en række produkt- og prisændringer i kraft. Ændringerne har betydning for de aftaler, I har med os om breve, pakker, paller, stykgods, kurer og Express Mail Service. Læs om de forskellige ændringer nedenfor og se detaljerne i de tilhørende pris- og faktaark samt forretningsbetingelser for 2022.

Breve | Pakker | Paller og stykgods | Kurer og InNight

Breve 

Breve til ind- og udland, Mail Services og relaterede tjenester får nye priser 
De nye priser kan ses i nedenstående link. 

Sorteret Udlandspost, B Economique udgår
Fra årsskiftet vil det ikke længere være muligt at sende Sorteret Udlandspost, B Economique.

Udkørsel af post får længere tidsrum 
Vi ændrer Udkørsel af post, så det interval, vi leverer i, udvides til 60 minutter. 

Rekommanderede breve og Afleveringsattester bliver nemmere 
Allerede fra oktober 2021 tilbyder vi forbedrede løsninger via PacSoft og andre TA-systemer. For Rekommanderet skal du ikke længere frankere brevet, når du opretter en label, og du kan fremover vælge Afleveringsattest i PacSoft, som giver dig mange fordele fremfor den tidligere løsning. 

Pakker 

Pakkerne får nye priser i 2022  
Priser, gebyrer og tillægsydelser for en lang række pakkeprodukter ændrer sig i 2022, og kan ses i link nedenfor. 

 
Vi tilbyder hjemmelevering om lørdagen 
Fra april 2022 tilbyder vi hjemmelevering om lørdagen i de fire største byer; København, Aarhus, Aalborg og Odense til private modtagere. Det giver mere fleksibilitet til dine kunder, som handler online om fredagen. 


Modtagerne får et mere præcist leveringstidspunkt
 
Fra februar 2022 kan vi give modtager mere præcis information om, hvad tid på dagen vi leverer deres pakke hjemme hos dem. I dag fortæller vi hvilken dag, vi kommer, men fremover bliver det inden for et fire-timers leveringsvindue. Det giver mere frihed til de private modtagere, der ikke er tilmeldt Modtagerflex. 


Smart og mere bæredygtig returløsning sparer labels
 
Vi kan i begyndelsen af 2022 tilbyde endnu en returmulighed, som både er nem for forbrugeren, og som sparer print af labels. Prepared Return er en 2-i-1-løsning, hvor man kan returnere sin pakke med den originale MyPack-label. 
 

Du kan indlevere senere hos udvalgte posthuse og erhvervsindleveringer 
Vi vil allerede fra efteråret 2021 tilbyde senere indleveringstider på udvalgte posthuse og erhvervsindleveringer, så du kan nå at få mere omsætning med på den enkelte dag. 
 

Vi giver mulighed for ad hoc-afhentning af pakker 
Fra nytår kan du med vores nye Ad hoc pickup få afhentet op til 3 pakker for 15 kr., selvom du ikke har en afhentningsaftale. 
 

Vi klimakompenserer alle danske BtC-pakker 
Pr. 1. januar er ”Pakker med omtanke” inkluderet i din pakkepris på alle nationale Mypack Home og Collect BtC-pakker (gælder Business, Business Premium og Business Premium Plus-kunder).  
 

Vi mindsker henliggefristen fra 14 til 7 dage 
I det nye år bliver fristen for at hente sin pakke på posthusene ændret fra 14 dage til syv dage. Efter syv dage bliver en uafhentet pakke sendt retur. 

Stregkodetypen til Færøerne, Grønland og Island ændres 
Fra nytår skifter stregkodetypen til Færøerne, Grønland og Island fra SSCC til S10. Det betyder dels, at fortoldningen bliver modtagerbetalt fremfor afsenderbetalt, samt at du skal ændre opsætning i dit TA-system. 

Færre lande kan modtage Express Mail Service 
I 2022 reducerer vi antallet af lande, som du kan sende Express Mail Service (EMS) til. 
 

Tillægsydelserne Brevadvisering og ID-check udgår 
Fra nytår bliver det ikke længere muligt at benytte sig af Brevadvisering og ID-check. 

 

Paller og stykgods 

Priser og tillægsydelser på Paller og Stykgods til Danmark og Norden forbliver uændrede 
Dine priser vil være uforandret i 2022, hvis din forsendelsesprofil ikke er markant forandret. 
 

Modtagerne får et præcist leveringstidspunkt 
Vi har gjort det muligt for både dine erhvervs- og private kunder at få besked om et 2-timers leveringsvindue på dagen for modtagelse. 
  

Digital palleudveksling bliver en del af ”Min Side” 
For dig, som udveksler paller med dine modtagere, har vi udviklet et digitalt, EDI-styret system, som gør det nemt og hurtigt at se din balance på “Min Side”. 
  

”Min Side” får flere funktioner  
Allerede i efteråret 2021 er ”Min Side” udvidet med nye bookingmuligheder til dine forsendelser samt opdateret adgang til information om dine forsendelser. 
  

Nye krav til EDI-data   
I 2022 bliver det obligatorisk at påføre længde, højde og bredde på dine stykgodsforsendelser, samt vægt på dine paller. 


Kurer og InNight  

Kurer og InNight får nye priser i 2022 
Som en konsekvens af markedsudviklingen hæver vi priserne på Kurer- og InNight-leveringer. Priserne hæves med 5,2% 
 

Vi udvider vores hurtige og grønne cykelkurer-løsning 
Vores cykelkurerservice udvides, og du vil 2022 få en hurtigere og mere fleksibel løsning, hvor vi garanterer afhentning indenfor 30 minutter i store dele af København.